Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti 100%-ig megbízok a párotokban, hogy sose csalna meg?
Nem szoktam kutakodni, de sosem bízom meg senkiben 100%-ig.
Max 99%.....
Aki azt mondja maximálisan bízik a másikban az naiv..mindig életben kell tartani egy minimális "gyanút".
Nem. Nem kutakodok, de ismerem a férfiakat A-Z-ig.
Ha úgy játszottam, akkor becsuktam a szemem, ha túl messzire ment, megtáncoltattam minden ilyen illetőt, aki magas pacin csücsült és lesegítettem.
Én úgy vagyok vele, hogy azt mondom nem tudok róla megcsalt e. Ezért kicsit morog is rám, hogy ez szerinte bizalmatlanság. Szerintem meg csak arról van szó, hogy nem jelenthetek ki valamit úgy, hogy azt 100%ra csak ő tudhatja.
Nem szoktam kutakodni. Ha megkér, hogy állítsak ébresztőt a telefonjába megteszem, illetve tudjuk egymás jelszavait is. Azt is tudja, hogy játékhoz be szoktam lépni az fb fiókjába ha a sajátommal már nem tudok játszani, és várni kellene. Sose tiltakozott ez ellen. Inkább örül, hogy addig is halad a regisztrációja, és magasabb szintre kerül általam a játékban:)
Amúgy meg ő azon a véleményen van, hogy mindene megvan, szeret, tudja hogy én is szeretem, nincs miért máshoz mennie, és nem is akar. Igazság szerint nem volt sose nőcsábász fajta, én vagyok neki az első.
Valamint, a mai világban, úgymint közösségi oldalak, internet, és az olyan nők akik szeretnek kavarni, már szinte elkerülhetetlen, hogy kiderüljön előbb utóbb a megcsalás:) és nem dobná el az egész életét, a házasságunkat egy másik lyukért.
Aztán meg fél a nemi betegségektől, és utálja a gumit, tehát ez is egy ellenérv nála:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!