Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mennyire éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire éri meg bizni a parotokban?

Figyelt kérdés
Marmint velemenyem szerint azt a legkonnyebb atverni aki bizik bennunk.ti nem tartotok attol h parotokrol kiderul h felrelepett?mennyire biztok parotokban?es ha teljes mertekben bizalmat adsz parodnak akkor nem is el vissza vele?Bizom a paromban de azert tűzbe nem tennem a kezem erte.vhogy a 100 szazalekos bizalmat nem merem neki megadni.normalis ha azert nyitva tartom a szemem?
2016. aug. 31. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha felre akar lepni, felrelep. Hogy en mit lepek ekkor, azzal raerek foglalkozni akkor, ha megtortenik. En 100%-ig megbizom, ha meg nem, akkor nincs ertelme az egesznek.
2016. aug. 31. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol a másikban teljes mértékben, akkor inkább ne is legyetek együtt. Ez az a műfaj szerintem, ami csakis akkor működik, ha a bizalom száz százalékos. Ha egy kicsi is hiányzik, az sajnos mérgezi a viszonyt.

Persze a teljes bizalom nem a vakhittel egyenlő, azért azt nem kell hagyni, hogy a bolondját járassa veled a másik.

2016. aug. 31. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Még is, bizalom nélkül, hogy lehet hosszú éveket élni a másik mellett? Idegroncs leszel? Állandó veszekedések? Mikor, mit, miért csinált? Ez nem párkapcsolat, semmi értelme nem lenne így.

Meg akar csalni a másik, akkor is megteszi, ha állandóan figyeled minden pillanatát.

2016. aug. 31. 09:31
 4/10 A kérdező kommentje:
nincs veszekedes mert nem feltekeny vagyok.de azert odafigyelek a gyanus jelekre.mar belefutottam egy nagy hibaba az elözö kapcsolatomban.mondtak hogy az ex egy masik lannyal együtt volt,persze rakerdeztem azt allitotta h nem igaz mert akkoriban minket sok nö szet akart szedni es csak keresztbe akarnak tenni,hittem biztam.aztan 1 evra ra tenyleges megcsalt amiröl tudtam h igaz es kiderült kesöbb szakitas utan h többször is megcsalt.nagyon bennem maradt es vhol felek h igy fogok jarni,bizol hiszel aztan jol atvernek.biztos bennem van a hiba,de nem tudom h gyözzem le ezt a felelmet.mit tehetnek?volt mar h hazudott a szemembe nem egy eszbonto dologban de akkoris megtette mert nem akart megbantani.nyeljem le?ilyen megesik h hazudunk a parunknak?nincs miert aggodnom?vhogy összekene szednem magam de nem tudom hogy kezdjem.nem akarom elvesziteni a parom es harcolni akarok.
2016. aug. 31. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés kérdező. Én férfiként hasonló helyzetben voltam. Nagyon bíztam a páromban, de sajnos kiderült hogy megcsalt, nem is egy emberrel. Az egyiktől gyereke is született. A párom aljas módon azt hazudta, hogy a gyerek tőlem van, holott minden külső jegy ellentmondott ennek (olasz apukától született). Aztán mikor erősködtem az apasági vizsgálattal, nem akat beelegyezni, csak nagyon nehezen. Persze a vizsgálat kiderítette, amit addig is nagyjából tudtam. A gyerek nem tőlem van.

Az ezt követő a válás is komoly huzavonába torkollott. Megpróbált kiforgatni anyagilag mindeneből, de az üygvédemnek köszönhetően nem sikerült neki. Nem kívánom senkinek amin keresztül mentem miatta. HA lesz másik komolyabb kapcsoaltom, biztosan sokkal óvatosabb és körültekintőbb leszek.

2016. aug. 31. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Én teljes mértékig megbízom páromban. Nem adott okot arra, hogy ne így legyen. Figyel rám, minden problémára a megoldást keresi, eljegyzéssel "fenyeget", rendszeresen szerelmet vall, szóval mindent megtesz értem, figyel rám. Egyből feltűnne, ha megváltozna a viselkedése, titkolózna.

A múltban engem is volt, hogy megcsaltak, de azt minden esetben sejtettem, láthatóak voltak a jelek. Ellenben ezt nem vetítem ki rá. Csak mérgezném a kapcsolatunkat. Nem büntetem olyanért, amit nem követett el. Inkább boldog vagyok vele.

2016. aug. 31. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Na majd koppantok ha a pasi lelép mással :D Nem szabad teljesen megbízni azt tapasztaltam, í legtöbben megcsalnak valami sza.r okkal. Nyilván nem kell a sggében leni, de fel kell készülni hogy mi lesz ha lelép. A mai pasikban nincs sok szeretet. Lehet lepontozni.
2016. aug. 31. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem bízik 100% ban senkiben. Annyi mindent hozhat az élet,ez már bebizonyosodott. Nem rágódom ezen nap mint nap hogy jajj megcsalhat. Inkább úgy állok hozzá ha megteszi, és megtudom repül és kész.
2016. aug. 31. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Bízzál inkább abban, hogy ha meg is csal nem derül ki soha!

Ha szereted a párod, akkor mellé állsz és hiszel benne és nem keresel " jeleket " amik ezt a hozzáállásodat megkérdőjeleznék. Aki mer, az nyer- mondja a szólás-mondás, hát ad meg az esélyt a teljes bizalomnak és lehet, hogy nem bánod meg!

Ha meg tévedtél, akkor meg ráérsz ápolgatni a lelked az után. Nincs garancia semmire, az élet nem kívánságunk műsora, meg kell békélned azzal amit kapsz az élettől, de kár előre félni a csalódástól.

2016. szept. 2. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

En se neztem volna ki a ferjembol,hogy megcsal,soha.

De az igaz,hogy nem lehet bizalmatlanul leelni egy eletet.

Azota senkiert nem tennem tuzbe a kezem....aki teheti megteszi,legfeljebb nem derul ki.

Ritka aki tisztesseges,es nem csak azért nem csal,mert nincs kivel

2016. szept. 2. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!