Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire éri meg bizni a parotokban?
Ha nem bízol a másikban teljes mértékben, akkor inkább ne is legyetek együtt. Ez az a műfaj szerintem, ami csakis akkor működik, ha a bizalom száz százalékos. Ha egy kicsi is hiányzik, az sajnos mérgezi a viszonyt.
Persze a teljes bizalom nem a vakhittel egyenlő, azért azt nem kell hagyni, hogy a bolondját járassa veled a másik.
Még is, bizalom nélkül, hogy lehet hosszú éveket élni a másik mellett? Idegroncs leszel? Állandó veszekedések? Mikor, mit, miért csinált? Ez nem párkapcsolat, semmi értelme nem lenne így.
Meg akar csalni a másik, akkor is megteszi, ha állandóan figyeled minden pillanatát.
Ez érdekes kérdés kérdező. Én férfiként hasonló helyzetben voltam. Nagyon bíztam a páromban, de sajnos kiderült hogy megcsalt, nem is egy emberrel. Az egyiktől gyereke is született. A párom aljas módon azt hazudta, hogy a gyerek tőlem van, holott minden külső jegy ellentmondott ennek (olasz apukától született). Aztán mikor erősködtem az apasági vizsgálattal, nem akat beelegyezni, csak nagyon nehezen. Persze a vizsgálat kiderítette, amit addig is nagyjából tudtam. A gyerek nem tőlem van.
Az ezt követő a válás is komoly huzavonába torkollott. Megpróbált kiforgatni anyagilag mindeneből, de az üygvédemnek köszönhetően nem sikerült neki. Nem kívánom senkinek amin keresztül mentem miatta. HA lesz másik komolyabb kapcsoaltom, biztosan sokkal óvatosabb és körültekintőbb leszek.
Én teljes mértékig megbízom páromban. Nem adott okot arra, hogy ne így legyen. Figyel rám, minden problémára a megoldást keresi, eljegyzéssel "fenyeget", rendszeresen szerelmet vall, szóval mindent megtesz értem, figyel rám. Egyből feltűnne, ha megváltozna a viselkedése, titkolózna.
A múltban engem is volt, hogy megcsaltak, de azt minden esetben sejtettem, láthatóak voltak a jelek. Ellenben ezt nem vetítem ki rá. Csak mérgezném a kapcsolatunkat. Nem büntetem olyanért, amit nem követett el. Inkább boldog vagyok vele.
Bízzál inkább abban, hogy ha meg is csal nem derül ki soha!
Ha szereted a párod, akkor mellé állsz és hiszel benne és nem keresel " jeleket " amik ezt a hozzáállásodat megkérdőjeleznék. Aki mer, az nyer- mondja a szólás-mondás, hát ad meg az esélyt a teljes bizalomnak és lehet, hogy nem bánod meg!
Ha meg tévedtél, akkor meg ráérsz ápolgatni a lelked az után. Nincs garancia semmire, az élet nem kívánságunk műsora, meg kell békélned azzal amit kapsz az élettől, de kár előre félni a csalódástól.
Semennyire.
En se neztem volna ki a ferjembol,hogy megcsal,soha.
De az igaz,hogy nem lehet bizalmatlanul leelni egy eletet.
Azota senkiert nem tennem tuzbe a kezem....aki teheti megteszi,legfeljebb nem derul ki.
Ritka aki tisztesseges,es nem csak azért nem csal,mert nincs kivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!