Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házas emberek mindig jobban élvezik a "tiltott gyümölcsöt"?
Több házas nővel is voltam már szeretőként, és mindig a férjükre panaszkodnak, hogy mennyire unalmasak és mennyire nem hozzák őket többé lázba az ágyban: amikor hazahozom őket, itt viszont teljesen elengedik magukat és ellágyulnak, hagyják hogy bármit csináljak velük, és ők is szívesen akcióba lendülnek
Ugyanez volt velem is amikor még házas voltam, és megesett hogy egy céges buli után egy kolléganő lakásán kötöttünk ki, szinte elöntötte a testem az az érzés, hogy tilosban vagyunk
Nektek mik a tapasztalatotok?
Az is egy élmény faktor, hogy titkos.
Szerintem a nagyobb örömöt az okozza, hogy végre szerep nélkül, felszabadultan lehet veled.
Ha rendben lenne akkor a kapcsolatában is így viselkedne.
Nem, aki bárkit megcsal, az nem ember. Az ember kommunikál, hogy mi nem jó. Ha nem hallgattatik meg, nincs változtatás, akkor szakít, azután keres mást. Minden szerető addig érzi magát komfortosan, amíg az ő kezében az irányítás, amint érzelmileg közel kerül a másikhoz és az átverést eszközöl a szeretővel szemben, vagy végül eltaszítja magától, a nagy mellényű szerető megtörik, balhét csinál, kitálal.
Fordítva ültök a lovon.
Whatever you give, you get.
Akkor te most privátot vársz? :)
14
egyszerűen gyáva, jellemtelen és gerinctelen az ember aki ilyet tesz, aki meg még erre büszke is...az nem ember
nem kell ezt átélni ahhoz hogy így lássam
Ez nem a "tiltott gyümölcs izgalma", hanem GERINC kérdése.
Én is házasságban élek, 10+ éve vagyunk együtt, 2 gyerekkel, fiatalok vagyunk. Van, amikor laposabb a dolog, aztán meg van, amikor szárnyal. Nem szoktunk félremenni. Egymással is meg tudunk élni mindenféle izgalmat, csak dolgozni kell mindenen. A férjem is mindig azt mondja ha feljön ez a téma, hogy minek menne a bizonytalanba, amikor mindent meg lehet kapni itthon is? Ráadásul stabil háttérrel. Miért tennénk ezt tönkre? Csak mert épp laposabb a dolog? Hát addig foglalkozunk mással. Gyerekek, munka, tanulás, pihenés... Én ilyenkor a szabadidőmben gyakrabban vonulok félre egy csendes zugba, ő meg gyakrabban játszani a számítógépen. Van életünk. Aztán majd új lendületet kap a dolog. Néha levegőt is kell venni és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mást kell keríteni. Nem vagyunk véglények.
Ja és még annyi, hogy én tizenéves csitriként éreztem azt, hogy ha lapos a dolog, akkor mással kell ismerkedni, mert itt gáz van. Szimplán tapasztalatlan voltam. Nem mentem félre, de nem tudtam felfogni, hogy néha regenerálódni is kell. Ez egy bizonyos kor után már ciki. Mondjuk úgy 16-18 után.
#22 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!