Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az emberek, ha valaki változatosan próbál élni?
Úgyértem van otthon egy barátnője, aki főz, mos rá, de titokban az egyik lányismerősével is kavargat.
Megvan végülis minden: a romantika, egy szerető barátnő ölelésében, ha az ember hazamegy, illetve a kaland, izgalom, feszültség a szeretővel, akivel szvingerezni is el lehet menni...
Hogy nem tisztességes? Nem.
De öszintén? Kit érdekel?
Egy ilyen élet sokkal jobb, mint annak, aki csak komolykapcsolatozik, vagy aki csak flörtölget. Így megvan mindkettő, és ez jól van így!
Nyugodjál meg, otthon a te barátnőd/feleséged is kúrja valaki amíg nem vagy otthon. :D Ez ilyen körszopatás.
Amúgy ki a @t érdekel te hogy élsz!???
Szerintem mindenki konkrétan leszarja.
A barátnődet is megkérdezted, hogy szerinte is milyen jó ez, vagy csak önkényesen kihasználod? Őt szerintem érdekelheti.
Komoly kapcsolatom van, sokat utazunk, megyünk extrémsportokra. Szerintem ez változatosabb és kalandosabb, mint idegenek kúrogatni, de kinek mi.
"van otthon egy barátnője, aki főz, mos rá"
ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!