Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélik el az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el az emberek, ha valaki változatosan próbál élni?

Figyelt kérdés

Úgyértem van otthon egy barátnője, aki főz, mos rá, de titokban az egyik lányismerősével is kavargat.

Megvan végülis minden: a romantika, egy szerető barátnő ölelésében, ha az ember hazamegy, illetve a kaland, izgalom, feszültség a szeretővel, akivel szvingerezni is el lehet menni...

Hogy nem tisztességes? Nem.

De öszintén? Kit érdekel?

Egy ilyen élet sokkal jobb, mint annak, aki csak komolykapcsolatozik, vagy aki csak flörtölget. Így megvan mindkettő, és ez jól van így!

2019. júl. 26. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Oszt akkor most ettől olcsóbb lett a kenyér?
2019. júl. 26. 11:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kérem, utolsó előtti hogy a liberális szót ne gyalázzuk már meg azzal, hogy minden elvtelen takonyra ráhúzzuk. Ez nem liberalizmus (= mindent lehet AMIVEL A MÁSIKNAK NEM ÁRTOK) hanem hedonizmus.
2019. júl. 26. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyitott kapcsolatban élnétek, teljesen jó lenne. De így csak egy patkány vagy.
2019. júl. 26. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

A történetnek az a része elítélendő hogy az otthon lévő barátnőnek hazudsz. Őszinteség, ember. Tudod te mi az? Joga lenne tudni annak a nőnek hogy veszélyben az egészsége és el kéne mennie std szűrésre mert másokat krogatsz. Én személy szerint emiatt ítélem el.

32/N

2019. júl. 26. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megláttam a kérdést, először arra gondoltam, hogy szeretsz extrémsportolni, utazgatni, spontán dolgokat csinálni, minden héten kipróbálni valami újat... De nem, te nem változatos életet élsz, hanem csak szimplán egy görény vagy.
2019. júl. 26. 14:38
 16/21 Barnabas333 ***** válasza:
23%

Olyan jót mosolygok a válaszolókon. Szerintem meg az emberiség megérdemli, hogy szeretők legyenek. Mert miért kell az embert magán tulajdoni tárgyként megbélyegezni?

Nem jó dolog a szeretet és szeretetet adni? Jobb, hogy mindenki elhidegül 2-4 év után, és egy rossz életben egymás mellett marad vagy elválik és él mindenki egyedül magányban?

Egyébként megérdemlik az európai nők ezt... Én egyet értek vele, pedig 10 éve én is az elítélő szöveget fújtam... 42F

2019. júl. 26. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A hűség nem azt jelenti, hogy a másik a tulajdonom, vagy, hogy én a tulajdona vagyok. Ez egy ígéret, egy szövetség. Ha nem tetszik, el lehet válni, vagy szakítani és másikat keresni. Vagy lehet nyitott kapcsolatban is létezni. A hazudozás és a csalás nem etikus.
2019. júl. 26. 21:34
 18/21 Barnabas333 ***** válasza:
28%
17es csak az emberek és nők is önzőek. Nem szívesen látják a másikat párcserénél. Bezzeg titokban simán félre lépnek. 2 ilyen exbarátnőm is volt. Mindenhol a nők tiltakozotak a párcsere és nyitott kapcsolat ellen, de ők titokban félre jártak. Ennyire etikusak az emberek, mert nem ír, hogy a nők de nekem ugye csak velük van tapasztalatom...
2019. júl. 26. 22:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Begépeltem egy hosszú választ és elszállt :-(

Utolsó, a te ex barátnőid a te tapasztalatod. Én nem csaltam meg senkit soha és a barátnőim sem, negyven évesek elmúltunk, sokat beszélgetünk dolgokról. (házasságról, problémákról, vágyakról) A környezetemben az összes felbomló házasság oka kivétel nélkül az, hogy apuka becsajozott míg anya otthon a leckét írta délutánonként a gyerekekkel.

Amikor nálunk kihűlt a szex, én elváltam és nem pasiztam be, pedig megtehettem volna, mert az ex férjem lelépett külföldre dolgozni, évente 3-4 alkalommal jött haza. Értem én, hogy te mást tapasztaltál, de én meg ezt. És ha nekem van gerincem én is elvárom a másiktól. Aki annyira nem a tulajdonom hogy hiába szerettem, elváltam tőle és útjára engedtem.

2019. júl. 27. 09:25
 20/21 anonim ***** válasza:

"csak az emberek és nők is önzőek

Az EMBEREK és a NŐK. XD oké.

2019. júl. 27. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!