Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az emberek, ha valaki változatosan próbál élni?
Úgyértem van otthon egy barátnője, aki főz, mos rá, de titokban az egyik lányismerősével is kavargat.
Megvan végülis minden: a romantika, egy szerető barátnő ölelésében, ha az ember hazamegy, illetve a kaland, izgalom, feszültség a szeretővel, akivel szvingerezni is el lehet menni...
Hogy nem tisztességes? Nem.
De öszintén? Kit érdekel?
Egy ilyen élet sokkal jobb, mint annak, aki csak komolykapcsolatozik, vagy aki csak flörtölget. Így megvan mindkettő, és ez jól van így!
A történetnek az a része elítélendő hogy az otthon lévő barátnőnek hazudsz. Őszinteség, ember. Tudod te mi az? Joga lenne tudni annak a nőnek hogy veszélyben az egészsége és el kéne mennie std szűrésre mert másokat krogatsz. Én személy szerint emiatt ítélem el.
32/N
Olyan jót mosolygok a válaszolókon. Szerintem meg az emberiség megérdemli, hogy szeretők legyenek. Mert miért kell az embert magán tulajdoni tárgyként megbélyegezni?
Nem jó dolog a szeretet és szeretetet adni? Jobb, hogy mindenki elhidegül 2-4 év után, és egy rossz életben egymás mellett marad vagy elválik és él mindenki egyedül magányban?
Egyébként megérdemlik az európai nők ezt... Én egyet értek vele, pedig 10 éve én is az elítélő szöveget fújtam... 42F
Begépeltem egy hosszú választ és elszállt :-(
Utolsó, a te ex barátnőid a te tapasztalatod. Én nem csaltam meg senkit soha és a barátnőim sem, negyven évesek elmúltunk, sokat beszélgetünk dolgokról. (házasságról, problémákról, vágyakról) A környezetemben az összes felbomló házasság oka kivétel nélkül az, hogy apuka becsajozott míg anya otthon a leckét írta délutánonként a gyerekekkel.
Amikor nálunk kihűlt a szex, én elváltam és nem pasiztam be, pedig megtehettem volna, mert az ex férjem lelépett külföldre dolgozni, évente 3-4 alkalommal jött haza. Értem én, hogy te mást tapasztaltál, de én meg ezt. És ha nekem van gerincem én is elvárom a másiktól. Aki annyira nem a tulajdonom hogy hiába szerettem, elváltam tőle és útjára engedtem.
"csak az emberek és nők is önzőek
Az EMBEREK és a NŐK. XD oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!