Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire mindennapos dolog, hogy meg sem lepődnek az emberek?
A szingli gyermektelen nőn nem kell meglepődni, max a párodon, ha úgy alakul.
32/f
"Vannak egyedülálló férfiak is."
Na ja, de a nő akiről írsz, így gondolkodik: "Azok lúzerek, az kell aki másé, mert az tuti jobb ezeknél!"
Mit jelent az nálad, hogy kelleti magát? És honnan tudod? Láttad? Ezt fejtsd ki bővebben.
Én nem vagyok szingli, de mégis meg lettem gyanúsítva, hogy kikezdtem egy férfival. A mi "love storynk" a kérdéses úrral annyi, hogy gyakran kell mennem ahhoz a céghez, ahol ő dolgozik. Vele kell ilyenkor dolgoznom. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, a meló mellett néha beszélünk pár szót. A felesége egyszer bejött, amikor pont ott voltam és nevettünk valamin. Na azóta én vagyok a gaz csábító. Hozzáteszem hogy nem öltözöm feltűnően, nem vagyok kirívóan szép, vagy vonzó, férjem van és idősebb vagyok, mint a féltékeny feleség.
Nem tudom, hogy te mit láttál, vagy mi aggaszt de nagyon sokszor előfordul, hogy alaptalanul féltékenykedik valaki. De ha az a nő mégis kelletné magát, akkor mi van? Hadd csinálja, majd megunja és keres másik pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!