Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy megbánta?
Már több mint fél éve nem találkozunk és csak egy egy üzenet váltás volt közöttünk, hónapok kihagyásával. Nekem idő közben lett párom. Most ismét beszélgettünk egymással és felhozta a múltat, hogy milyen jó volt. Egyetértek vele, tényleg jó volt. Tudta már hogy van valakim, erre meg el kezdett róla faggatni hogy hogyan történt mi történt hogy össze jöttem a pasimmal. Majd a végére fél halkan azt motyogta hogy kár, pedig már jött volna hozzám.
A kérdés egyszerű. Arra vagyok kíváncsi, hogy miért faggatott a páromról hogy hogyan jöttem vele össze, ha akkori elmondása szerint nem érzett irántam semmit amiből kapcsolat alakulhatott volna ki?
Illetve a beszédéből és a hangsúlyból arra gondoltam hogy megbánta hogy nem kellettem neki.
Lehetséges hogy megbánta hogy elutasított akkor? Rájött esetleg arra hogy még is érez irántam valamit? Vagy miért érdekelhette ez az egész? Miért hozta fel a múltat hogy milyen jó volt? Valaki esetleg tudna valamit mondani?
Én vagyok a nő
Köszönöm a bővebb kifejtést.
Barátság extrákkal volt a "kapcsolat" kötöttünk. Legalábbis valami ilyesmi.
Azt levettem, hogy szexuális vágyat érez és azt is tudtam régen hogy csak szexet akar. Ennyit értettem.
Ezt akkor közöltem is vele, hogy én nem csak szex kapcsolatot akarok. De mivel ő ebben gondolkodott, ezért ignoráltam és próbáltam magam túltenni rajta, mivel többet éreztem mint ő. Ezért sem beszéltünk egymással. tehát ezekkel tisztába volt és van.
Ezért nem értettem ezt a helyzetet amit itt írtam és kérdeztem. Így már érthető.
1#es válaszoló.
A 2.-ik opciót már mondtam neki akkor a beszelgetésnél. Utána még pár napig órákat beszélgettünk minden féléről, azonban azóta semmit sem.
Valószínűleg vette a lapot és ezért nem keres. Én meg így nem szeretnék belemenni a dolgokba.
#1 vagyok.
Köszönöm hogy hallgattál rám. Remélem a mostani párod nem sejt ebből semmit sem, és nem is fog. Maradjatok együtt minél tovább mert itt legalább megkapod amit kerestél egy kapcsolatban.
A másikat meg tiltsd le, ha látod akkor szia és ennyi. Meg kell ezt meg azt csinálni. Biztos talál másikat (vagy már van neki).
Szóval köszi hogy Te az eszedre hallgatsz! Vannak nők és férfiak akik erre nem képesek. Ha tanács kell vagy ezzel vagy mással ide vagy privibe is írhatsz. És én próbálok segíteni.
Üdv! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!