Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akit megcsalt, és elhagyott másért a barátnőjük, ti visszafogadtátok később mikor már "megbánta"?
Kb. fél éve már, hogy lelépett (miután hónapokig megcsalt) az ex barátnőm egy sráccal. A hetekben újra feltűnt az életemben, érződik hogy vissza szeretne jönni hozzám.
Nyilván azért is, mert nekem valamivel több az egzisztenciám, mint annak akivel lelépett. Konkrétan egy nincstelen csöves a gyerek, alkalmi munkából él, ha nem éppen az anyja tartja el.
De azért benzin mindig van valamennyi a kocsiban, meg a hétvégi lazulásra is telik.
Azt az életcél itt ki is lett nullázva.
Na de mindegy is, én már lezártam ezt a kapcsolatot, igaz nincs senkim és ezzel a volt csaj is tisztában. Gondolom mostanra kiélte magát, meg a gyereket egy ideje gyalog látom, biztos nincs már keret fenntartani a verdát, aztán most szeretne visszajönni.
Másra nem tudok gondolni azok után, hogy megcsalt és úgy lépett le, hogy előtte elmondott minden szar embernek.
Természetesen nem fogom soha visszafogadni, ha ő lenne az utolsó nő az életemben akkor se nyúlnék már hozzá. Jelenleg viszont jól szórakozok rajta, ahogy megkeres és próbál hátulról jövős dumákkal nyalizni. Ma pl elhívott moziba...:D
Szerintem nagyon szánalmas amit csinál, azok után amit tett.
Mindenesetre picit "játszok" még vele, aztán max megmutatom majd neki ezt a kérdést.
Azok a férfiak/srácok akik visszafogadták a csajt, egy hasonló szituáció után, hogyan alakult a kapcsolatuk?
Attól függetlenül, hogy én nem ezt fogom tenni, még érdekelne mások története.
Én 30F, ex 27N, a gyerek 25F
Nem voltam hasonló szituációban.
Az kérdéses, hogy az exed miből gondolja, hogy ezek után vissza tudna csámborogni.
Én viszont a helyedben nem játszanék vele. Minek az? Bünteti a sors kevés ésszel - ha igaz amit írtál -, az éppen elég.
Nekem kicsit valószerűtlennek tűnik amúgy ez a leírás.
Ilyen után, ha valaki újra feltűnik nyilván van valami kezdeti beszélgetés, és nem úgy indul, hogy szevasz, mi újság...
5-ös, márpedig úgy indult, hogy rám írt azzal az indokkal, hogy nem e van még meg az az álláslehetőség, amit még a télen tudtam volna neki intézni.
Aztán azóta ilyen mondvacsinált beszélgetéseket kezdeményezett 1-2 naponta.
egyik munkatársam mesélt egy hasonló esetet.
megjelent a csaj 14 hónappal a szakítás után,hogy szeretné a haveromnak bemutatni a közös gyereküket aki 2 hónapos:)))és hogy hasonlít rá,le sem tagadhatja.
haverom meg röhögött és mondta,hogy aranyos gyerek és itt és most csak neki köszönheted,hogy nem ütlek agyon ezért a húzásért,de ha nem elefánt vagy amelyik egy évig vemhes,akkor sajnos nem én fogom felnevelni a kakukkodat.
szóval úgy játszogass ezzel a sunyi nővel,hogy simán benne van a pakliban,hogy terhes és arra kellenél te,hogy a stabil egzisztenciáddal felneveld a kakukkját.
persze megértem,hogy imponál neked a figyelme ezek után,de én nem mennék bele vele semmiféle játékba.
eleve miért nincs nőd azóta,hogy egy ilyenre időd van?
Ez a nő full hülyének néz téged, tuti nem.
Nekem olyan volt, hogy tényleg kb leszartam, állandóan csak a munka.
Aztán félrekúrt, de két nap múlva be is vallotta.
Letudtam azzal, hogy megérdemlem, szal két hétig még futott a dolog aztán rájöttem, hogy nem is érdekel már az egész.
Utána szakítottunk, majd csak hiányzott.
Utána vergődtünk egy darabig, de vége lett.
respect utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!