Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak akit megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akit megcsalt, és elhagyott másért a barátnőjük, ti visszafogadtátok később mikor már "megbánta"?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve már, hogy lelépett (miután hónapokig megcsalt) az ex barátnőm egy sráccal. A hetekben újra feltűnt az életemben, érződik hogy vissza szeretne jönni hozzám.

Nyilván azért is, mert nekem valamivel több az egzisztenciám, mint annak akivel lelépett. Konkrétan egy nincstelen csöves a gyerek, alkalmi munkából él, ha nem éppen az anyja tartja el.

De azért benzin mindig van valamennyi a kocsiban, meg a hétvégi lazulásra is telik.

Azt az életcél itt ki is lett nullázva.

Na de mindegy is, én már lezártam ezt a kapcsolatot, igaz nincs senkim és ezzel a volt csaj is tisztában. Gondolom mostanra kiélte magát, meg a gyereket egy ideje gyalog látom, biztos nincs már keret fenntartani a verdát, aztán most szeretne visszajönni.

Másra nem tudok gondolni azok után, hogy megcsalt és úgy lépett le, hogy előtte elmondott minden szar embernek.

Természetesen nem fogom soha visszafogadni, ha ő lenne az utolsó nő az életemben akkor se nyúlnék már hozzá. Jelenleg viszont jól szórakozok rajta, ahogy megkeres és próbál hátulról jövős dumákkal nyalizni. Ma pl elhívott moziba...:D

Szerintem nagyon szánalmas amit csinál, azok után amit tett.

Mindenesetre picit "játszok" még vele, aztán max megmutatom majd neki ezt a kérdést.

Azok a férfiak/srácok akik visszafogadták a csajt, egy hasonló szituáció után, hogyan alakult a kapcsolatuk?

Attól függetlenül, hogy én nem ezt fogom tenni, még érdekelne mások története.

Én 30F, ex 27N, a gyerek 25F

2017. jún. 11. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt és azóta is vele élek. 15éve ismerkedtünk meg ebből 12 évet éltünk együtt és bő 1 év szünet volt.

Nálunk is 7 év elteltével jött a szünet, nagyon rosszul jöttek ki a dolgok akkoriban, anyagi problémák,munkahelyem elvesztése, pereskedés, nagyon ingerült voltam akkoriban. Keveset foglalkoztunk egymással és egy esküvői bulin lefeküdt az egyik sráccal amit be is vallott és azt mondta, hogy hogy nagyon bánja de szüksége volt rá.

Nem balhéztunk össze, összeszedtük minden cuccát és elvittem az anyjához aki közben másik városba költözött, nem beszélgettünk út közben, csak néztünk magunk elé. Nem voltam rá különösebben dühös, tudtam hogy volt előzménye, úgy voltam vele, hogy próbálja meg mással hátha boldogabb lesz. Bő fél évig nem beszéltünk egymással, semmit nem tudtam róla. Aztán küldött egy email-t, hogy mi van velem és hogy hiányzom neki és hogy visszaköltözött Budapestre és talált új munkahelyet és ha úgy gondolom találkozhatnánk. Visszaírtam, hogy ha majd úgy gondolom, akkor jelentkezni fogok. Rá 3 hónapra haverok szerveztek 1 hetes sítúrát, megkérdeztem van-e kedve eljönni azóta újra együtt vagyunk. Sokkal jobb lett a kapcsoltunk mint előtte volt, nyugodtabb, harmonikusabb.

Nem tudom mi történt vele azalatt az egy év alatt, nem is érdekel, hagytam neki időt, hogy átgondolja az életét és újra kezdje valaki mással, nem tette.

2017. jún. 12. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nem egyszerűen megcsalás amit te írsz, hanem a felmelegített töltöttkáposzta esete.

A csaj kapcsolatfüggő, és kéznél vagy.

Szerintem az ilyen történeteknél nehéz ítélkezni, minden ember más. Nyilván 90% azt mondja, hogy nem fogadná vissza, de emberek vagyunk...

Én voltam már ilyen helyzetben (csak én voltam a "barátnőd"), én is visszaoldalogtam, próbáltam megfelelni, de valahogy nem volt jó, végül pár hónap szenvedés után szétmentünk... nem működött.

Nyilván okkal mentetek szét, nem érdemes ezt folytatni így ránézésre. Más lánnyal sokkal boldogabb lennél.

2017. jún. 14. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Légy talpig férfi! Mond meg neki, hogy nem és pont. Ne szórakozzvrle.
2017. okt. 21. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!