Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmi megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalás?

Figyelt kérdés

Ha bármelyik oldalról voltatok már részesei érzelmi megcsalásnak, hogyan történt?

Hogy kezdődött? Bevallottátok, vagy valahogy kiderült? Végig titkoltátok a párotok előtt? Akibe szerelmesek voltatok, neki bevallottátok az érzelmeiteket? Elhagytátok a párotokat, vagy visszataláltatok hozzá?

A másik oldalról, ha titeket csaltak meg érzelmileg, meg tudtatok bocsátani? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?

2019. aug. 3. 07:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

2 éve van kapcsolatom, egy éve dolgozom egy olyan helyen, ahol ott az a férfi aki szintén megtudna bennem mozdítani valamit,akárcsak a párom.

Dadogok a jelenlétében, szeretem az illatát,de ha nem lenne agyilag zokni sem tennék az ügyért,mert ez csak egy vonzalom.

Nem beszélek senkinek erről.

22/L

2019. aug. 3. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Én megosztom a kedvesemmel mindig, ami foglalkoztat, hiszen a legjobb barátom. Ha nem lenne az, nem lennék vele.

Így már jóval azelőtt látja, hogy valaki tetszik, mint én magam.

2019. aug. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!