Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás esetén hogy járjak el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás esetén hogy járjak el?

Figyelt kérdés

1. Elmondom a megcsalást.

A) Elhagy

Kontra:

elhagy, vége

Pro:

minek húzni az elkerülhetetlent, legalább megtörténik

B) Megbocsát

Kontra:

(nincs)

Pro:

végre úgy lehetek vele, hogy enyhül a bűntudatom és nem kell minden nap attól félnem, mikor hagy el, mert kiderül

2. Nem mondom el.

Kontra:

félek minden nap mikor derül ki, mikor hagy el

Pro:

de legalább addig se hagy el

A) Kiderül

Kontra: meg kisebb eséllyel marad velem

Pro:

(nincs)

B) Nem derül ki

Kontra:

előbb-utóbb elmondom, ismerem magam, és gáz lesz, hogy sokáig hallgattam róla

Pro:

addig se hagy el

2019. júl. 30. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Miért kellett megcsalni?
2019. júl. 30. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

amikor megdugtál mást vagy hagytad magad megbaaszni (attól függően, h. nő vagy ffi. vagy), akkor kellett volna ilyen a., b., pontokat összeírnod.

késő bánat...

2019. júl. 30. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz ember útja az első ponton át halad. Végkifejletet pedig emelt fővel fogadja.
2019. júl. 30. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor később mondod el, vagy most?
2019. júl. 30. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Én azt nem értem, miért csal az olyan ember, akinek ez, lelkiismereti problémát okoz. Az ilyen ember legyen hűséges. Saját és párja érdekében is.
2019. júl. 30. 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Én is megcsaltam a párom, sajnos.

Tudom hogy egy undorító dolog, és a legnagyobb féreg vagyok. Arra hogy mi lesz ha kiderül tényleg akkor kellett volna gondolni, és nem kellett volna ezt csinálnom,de megtörtént

Elmondtam neki, megbocsátott.

Nagyon szeretem, biztos vagyok benne hogy neki is, de higyjétek el azóta nekem is rohadtul fáj, és mindennap bánt ez az egész, nagyon megbántam.

SOHA, de tényleg SOHA a büdös életben többet ilyet nem csinálok, mert velem van egy olyan lány, aki tiszta szívéből szeret, és másra nincs is szükségem az életben, mert ő támogat, szeret és mindenben mellettem áll.

És ha belegondolok, hogy akár szakíthatott is volna, szóval egy éjszaka miatt veszítettem volna el ezt a lányt, a szívem szakad bele.

Soha ne tegyetek ilyet, főleg ne azzal aki igazán szeret, akármennyit veszekedtek, akármilyen dühösek vagytok. Nem éri meg, nem érdemli meg.

Te pedig kedves kérdező, jobb ha elmondod, neked tisztább lesz a lelkiismereted, ő pedig megérdemli az őszinteséget,ha tényleg szereted, márpedig ha nem szeretnéd nem tetted volna fel ezt a kérdést akkor mondd el neki mennyire szereted, és mennyire sajnálod, de ne könyörögj azért hogy veled maradjon, mert ha sajnálat miatt teszi majd, később úgyis tönkre megy ez a kapcsolat.

Éreztesd vele, hogy megbántad és többet ilyet tényleg ne csinálj.

Hagyd hogy döntsön, ha elhagy fájni fog de ebből is tanulsz, és megérdemelted,ha nem pedig becsüld meg!

2019. júl. 30. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
26%

# 6 mindig szántam a hozzád hasonló öncsalókat és megcsalókat, akik mea culpáznak, hogy félrekeféltek, miközben nagy mellénnyel bizonygatják, hogy de azért nagyon szeretik a párjukat és szánják-bánják.

nem öreg, te nem szeretted, ha megcsaltad.

biztosan érdeked fűzödött hhoz, h. együtt maradjatok és neki is, ez lehet anyagi, kapcsolatfüggőség, kényelmi faktor, hogy másnak nem kellettél rendes kapcsolatra és sem te, sem a párod nem akart egyedül maradni.

ez a soha többet nem csalom meg dumát szintén hagyjuk, mert egyrészt soha ne mondd, hogy soha, másrészt aki egyszer megtette, megteheti bármikor újra.

legalább saját magadat ne verd át.

2019. júl. 30. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
7: az, hogy nem fogadod el, hogy van őszinte bánat, az azt jelenti, hogy te nem ismered. Jut érdekel, hogy te mit fogadsz el? Akiben annyi sincs, hogy ismerje ezt az érzést, az semmit sem ér.
2019. júl. 30. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
hát ez annak a függvénye kedves utolsó, hogy mennyire szereted? Azt sosem értettem miért csal aki szerelmes a párjába? A legtöbb esetben a már több éve házasságban élőket az unalom a megszokás, a változtatás iránti képtelenség, az anyagi függés viszi rá, hogy szeretőt tartson. Itt már szó sincs szerelemről csak valami kényelem, barátság köt a másikhoz. Én is csaltam. Nem volt lelkiismeret furdalásom sem kényszerem arra, hogy el kellene mondanom. Viszont teljesen tiszta és világos volt elöttem, hogy már nem szeretem a társam.
2019. júl. 30. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el! Lehet, hogy megbocsát, lehet, hogy nem, ez már rajta múlik. Neked pedig el kell fogadnod a döntését.

Ha nem mondod el, azzal megalázod őt. Ha elmondod, azzal egyrészt megszabadulsz egy nagy tehertől, másrészt lehetőséget adsz neki a döntésre. Mert joga van eldönteni, hogy szeret annyira, hogy megbocsát, vagy azt mondja, hogy neki ez nem fér bele egy kapcsolatba és nem akar többé látni.

Minél előbb mondod el, annál jobb.

Mindenki követhet el hibát. Felnőtt vagy, vállald fel a rossz döntéseid következményeit.

2019. júl. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!