Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén miért érvényesül a KETTŐS MÉRCE elve?
Bizonyítsd!
Linkelj be ilyen kérdést!
Eddig én csak olyat láttam, ahol leri..bancozták a nőt.
Szerintem itt nincs kettős mérce.
Van egy csoport aki szerint ha a férfi csinálja, akkor egy szemét disznó. 50%
A másik szerint ha egy férfi csinálja, akkor kielégítette a "vadászösztönt". 50%
A nőket az egyik csoport le*vázza. 50%
A másik csoport bemeséli, hogy szegénynek "hiányzott valami". 50%
Én azok közé tartozom, aki nemtől független undorítónak tartja. Ennyit erről.
Én ilyesmivel még nem talàlkoztam. Nem ismerek senki olyat aki legalàbb haver vagy munkatàrs közelségben van és így gondolkodna. Szàmomra speciel édes mindegy, hogy pasiról vagy csajról van szó. Aki félremegy a pàrja mellett, ahelyett, hogy előbb legalàbb lezàrnà a kapcsolatot, becsapja, megalàzza a pàrjàt, legyen ez pàrkapcsolat vagy hàzassàg, az szàmomra nem férfi, nem nő, mégcsak nem is veszem emberszàmba az ilyeneket. A szememben jellemtelen, magukra igénytelen patkànyok.
De ha ez nem tetszik akkor mi van azzal a kettős mércével amit sokan szeretnek hangoztatni, hogy ha egy pasinak voltak egyéjszakàs kalandjai akkor sokan menőnek tartjàk, huh micsoda férfi... de ha egy nő az akivel ez a helyzet akkor a legtöbben elkezdenek qurvàzni.
Szàmomra egy kategória egyébként ez is, ugyanúgy értékelem mindkét nemet. Pàr eset nem tradédia, de nàlsm azért vannak hatàrok. Szerintem egy pasi nem vonzóbb attól, hogy végigment fél vàrosnyi nőn...inkàbb taszít !!!
Van ide egy gondolatom.
Hogyha pl van, aki hisz a sorsban, ami jórészt előre determinált; na szóval akkor pl ha úgy terveztük, ha születésünk előtt eleve úgy raktuk össze, hogy pl két ember együtt legyen mindenképpen; akár pl megcsalás árán is, akkor talán úgy is lehet. Vagy pl nemtom mennyire lehet pl ilyen égi beavatkozás, és ha az , nem kell ítélkezni rajta. Szal pl van egy pasi akinek egy barátnője, akit szeret; de közben megjelenik egy másik csaj, akit mégjobban szeret, és mondjuk van valami közös hitelük; és akkor már lehet, hogy az új csajjal kéne együtt lennie a pasinak a sorsuk szerint; és akkor történik egy ilyen valami, hogy már mással lehessen; más mellett fejlődhessen tovább. Tehát, hogyha pl két embernek együtt kell lennie, akkor úgy, hogy akár a csaj csalja meg a pasit, akár pedig a pasi a csajt; de az a két ember, úgyis együtt lesz. De szóval meg pl tudhatták akár születésük előtt, hogy benne lesz a pakliban; szóval pl adott esetben a megcsalt személy is tisztában lehetett vele születése előtt, hogy benne van a pakliban, hogy a másik személy esetlegesen megcsalja. Szóval ez benne lehetett akár így is; szóval, hogy mindhárman; vagy akár adott esetben mind a négyen tudhattak róla, hogy itt majd lesznek mások is a képben, és előfordulhat ilyen. Szal ezért tényleg nem kell ítélkezni. De mondjuk azé fontos igen, hogy ne ártsunk másoknak, és ezt pl szem előtt tartani igen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!