Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt, tisztességes ember, és a megcsalás?
Jártál már úgy, hogy megismertél egy igazán jószívű, tisztességes embert, a végén mégis megcsalt?
Pedig sosem eltételezted volna róla.
Korrekt
Tisztességes
Megcsalás
Semmilyen formában nem férnek meg egymás mellett ezek a szavak.
én mindig igyexem korrekt és tisztességes lenni.Szerintem azért nagyjából sikerül is.
Sosem csaltam meg egy barátnőmet sem...nem és nem 1 éves kis rövid kapcsolatok voltak.
Van egy pasi, huszonéve házas. Korrekt, tisztességes, mindenki szereti, kedveli, amit mond, az úgy van. Senkit át nem ver, kivéve a feleségét, aki nem sejt semmit. Külvilág felé tökéletes család, minta apa, és tényleg mindent megtesz a családjáért.
De öt éve együtt vagyunk, velem van egy másik élete is. Ahogy értem is megtesz mindent, amit lehet. A dolgok nem mindig fehérek és feketék.
Na megszólalt az 50 körüli nő,aki boldog attól, hogy van egy szeretője, és 5 éve nem lép le hozzá a feleségétől...
Igen, van ilyen.Mást mutat kifelé, más otthon a 4 fal között...
9-es pont ugyanezt akartam írni.
Biztos boldog, ha naponta minden kérdéshez odaírja ezt a sztorit. :-D Már olyan unalmas. Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!