Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nem tart sokáig?
Figyelt kérdés
Szóval az alap dilemma az az, hogy lehet, hogy barátnőm magcsal engem. Nem tudom bizonyítani 100%-osan de vannak erre utaló jelek. Azt mondta egyik ismerősöm, hogy ez úgy sem fog évekig tartani mivel fiatalok vagyunk én 24 ő 22 és a másik srác előbb utóbb vagizni akar, hogy nézd nekem ilyen csajom van meg ilyenek. Szerintetek ez igaz, hogy ez nem húzódik el évekig mire kiderül mivel alapból nincs közös gyerek, hitel meg ilyesmi2019. júl. 31. 11:44
1/4 anonim válasza:
Esküszöm nem értem, mit akarsz kérdezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt, hogy fiatal korban lehet e több éves viszonya az embernek vagy inkább ez idősebb korban jellemző inkább
2019. júl. 31. 11:51
3/4 anonim válasza:
Adott embertől függ. Valaki komolyat akar első nekifutásra, más meg szórakozgatni akar és több személlyel kipróbálni. Hozzáállás kérdése.
4/4 anonim válasza:
Mi?!
Akkor most arra vagy kíváncsi, hogy a viszony a másik sráccal sokáig fog-e tartani vagy hogy ne bánd, hogy megcsalnak, mert úgyis szakítani fogtok mivel még fiatalok vagytok?
Jó lenne, ha másképp is leírnád a kérdésed, mert ez még mindig nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!