Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higyjek? Többi lent!
Volt es igaz volt a megcsalas...
nem tudom minek allna erdekeben egy nonek ha nincs piszkalva hogy masnak “csak ugy irjon” hogy a “parod velem megcsal”... e mogott bosszu van, a parod elragadasanak vagy eltaszitasanak igenye stb Nem ismerem a parodat, de ok nelkul random nem szokott senki urogatni ilyeneket a masiknak... sajnos.
2019. aug. 3. 06:20
Két ok miatt írhat ilyet egy nő: vagy igaz és bűntudata van, vagy ő nagyon le akart feküdni a pároddal, de nem kellett neki.
De amúgy bízol-e a párodban?
2019. aug. 3. 06:23
3/30 A kérdező kommentje:
Bízok és mindenki egy nagyon jó embernek ismeri akinek a család az első és nem. Csalt meg senkit nem a lánya anyjával kezdené
4/30 A kérdező kommentje:
És a lány nem tud bizonyítékot adni. Kértem mutassa azt mondta törölte
Ott igazolódik be a dolog, amikor azt írod: "av csaj tudja hogy a párom mikor jön majd haza mert messze dolgozik "
Ilyen véletlenül nem talál ki az ember.
2019. aug. 3. 06:56
Ha én nő lennék, nem szülnék így. Undorító.
De előtte áthívnám a csajt, és megvárnám amíg hazajön a hapsid. A szemükben egyértelműen lehet majd látni a dolgot.
2019. aug. 3. 07:10
Ha terhes vagy, akkor gondolom otthon vagy úgyis. Nyugodtan tudsz rendelni a netről már pár ezerért nyomkövetőt, lehallgatót, úgy h a párod ne tudjon róla. Ráadásul a googlenak is van egy tök jó telefonos nyomkövető alkalmazása. Én tegnap jöttem rá. Azt hittem a szent grált találtam meg. Tartsd nyitva a szemed. És nem kell senkinek beszólogatni h ennek mi értelme, mert így nincs bizalom. Mert gondoljunk már bele, mivan ha tényleg kamu az egész, akkor kidobsz 15 évet a kukába, mert jaj megrendült a bizalmam?
2019. aug. 3. 07:18
Ha ez igaz, akkor a párod nem az, akinek mutatja magát és akinek hinni akarod. Akkor az élet más területén is kellenek legyenek hazugságjelek.
2019. aug. 3. 07:33
9/30 A kérdező kommentje:
Egyikre sincs bizonyitek se a megcsalásra se arra hogy nem
Mondjon a csaj intim részleteket a párod testéről.Ennyi,ha nem megy,akkor nem volt megcsalás.Mindenki testén van valami,amiről lehet beszélni.
2019. aug. 3. 08:19
Kapcsolódó kérdések: