Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek higyjek? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek higyjek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Az van hogy rám irt egy nő akire már voltam féltékeny. És azt írta a párom megcsalt vele egyszer voltak együtt és úgy hogy ő nem tudott rólam. És sajnálja. Rá adasul babát várok. A párom azt mondja hazugság és teljesen össze zavarodtam tanács kellene mert nem akarom eldobni ha csak kavar valaki de nem is maradnék szívesen vele ha igaza. De ami érdekes hogy a csaj tudja hogy a párom mikor jön majd haza mert messze dolgozik. És a csaj állítása szerint egy hónapja ismerik egymást a párom éveket mondott és hogy barátok voltak de ha barát miért tesz keresztbe miért ha tudna ilyet??? Tanács kellene vagy vélemény hogy volt e hasonló köszönöm előre is ☹️

2019. aug. 3. 05:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Gondolom ha már gyereket szülsz neki ismered jól. Ha 100%-ig bíznál benne nem írtad volna ki a kérdést sem. Így kívülállóként én hinnék a csajnak. Poénból, gonoszkodásból senki nem fogja bemocskolni saját magát is. Még ha egy névtelen levelet kaptál volna, akkor talán elhinném hogy kamu.
2019. aug. 3. 08:23
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem csak a kavar ez a csaj. A nők nagyon kegyetlen dolgokat tudnak egymással művelni. Lehet egyszerűen kifigyelte mikor indul és ér a haza a párod.

Vagy csak nagyon tetszik naki a férjed és meg akarja szerezni vagy nem kellett neki, stb. Valami van a háttérben, de egyáltalán nem biztos hogy az a megcsalás.

2019. aug. 3. 08:36
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem igaz. Ilyet csak úgy nem állít az ember. Meg azt írtad eleve fèltèkeny voltál már rá.

Arra meg ne alapozz, hogy jaj de jó ember, nem tenne ilyet... Szerintem sokan tudnának mesèlni, akik bedőltek ennek a hitüknek...

Kicsit nyomozgass, nèzz utána a dolgoknak.

2019. aug. 3. 10:09
 14/30 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem kamuzik a csaj. Nem mkndott konkret idopontot es helyszint.

Vegyel lehallgatot es figyeld a pasid.

Lehet,h kitartoan tapadt a pasidra,de az visszautasitotta.

Tenyleges megcsalasnal nem szoktak szolni a feleseg/ferjnek.

2019. aug. 3. 11:11
 15/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ez jó ötlet
2019. aug. 3. 11:40
 16/30 Rockarc ***** válasza:
100%

En is ugy gondolom, hogy veletlenul nem fog elokerulni egy random csaj, hogy figyelmeztessen. Raadasul ha jol ertem, te mar korabban is ismerted, es nem veletlenul "talalt be". Kicsit homalyos a sztori, hogy akkor hogyhogy nem tudta, hogy vagy te, mig te tudtal rola? Ez valami artatlanszemu kollegano?

Valami ok biztos van a hatterben. Vagy nagyon szeretne a baratodat, es igy probalja kirobbantani a kapcsolatbol. Vagy tenyleg megtortent. Ez elegge eldonthetetlen igy bemondasra. Rengeteg kreten dolgot hallottam mar, szoval nem lepne meg, ha megtortent volna, en is arra hajlok inkabb, hogy volt valami. Sajnos sokan keptelenek az egyutteles irt es iratlan szabalyait betartani. Az hogy ki mennyire tudja eljatszani, az mar egyeni kerdes.

Az, hogy valaki igy alljon bosszut egy elutasitas miatt, az meg kora tinikorban elkepzelheto. Minel idosebbek vagytok, ez annal kevesbe jatszik. Ilyen "pasizasi" technikarol meg csak emlites szintjen futottam ossze, senkit nem ismerek, akinek ilyen strategiaja lett volna, es meg sikeres is lett volna. Nagyon minimalis az eselye, hogy nem csalt meg, es csak a bolondjat jaratjak veled.

Viszont igy, hogy tudtok beszelni, kerdezd mar meg tole melyik nap volt? Ha nincs sziklaszilard alibije a baratodnak, ertem ezalatt, hogy ott volt veled es a hasadat simogatta, akkor szerintem keresztet vethesz ra.

43F

2019. aug. 3. 11:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tenyleges megcsalasnal nem szoktak szolni a feleseg/ferjnek"

Dehogynem. Mikor kiderül, hogy csak egy-két dugásra kelettek...

2019. aug. 3. 11:57
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem tud írni intim testreszerol
2019. aug. 3. 12:25
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
És vállalja a nevét és az arcát? Mert ha nem lett volna semmi, nem félne, hogy a párod odamegy és lekever neki egy fülest amiért ártatlanul bemocskolja? Szerintem volt ott valami és a párod sáros...bár ez nagyon kényes ügy.
2019. aug. 3. 14:04
 20/30 anonim ***** válasza:

Ha nem tud intim részletről beszámolni,akkor sztem hazudik.Semmilyen részlettel nem képes szolgálni,még a helyet sem tudja megmondani az elég érdekes.

Rengeteg rosszindulatú nő van,akik bármire hajlandóak,ha tetszik nekik a férfi.(10)

2019. aug. 3. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!