Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lenne a jó döntés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtudtam, hogy a vőlegényem az évek alatt szinte végig megcsalt, amit elsőnek megpróbált letagadni, majd idővel már nem tudta. Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit kellene tennem, azt sem, hogy így tényleg szeret e és miért kérte meg a kezem. Jelezném a kezem az első lebukás után kérte meg közvetlenül, amit még sikerült kimagyaráznia, de megbeszélni nem tudtuk, mert nem hajlandó

2019. aug. 1. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Összeszedni a cuccait és kidobni.
2019. aug. 1. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis eljegyzés. Csak be akarta biztosítani, hogy nyugodtan tovább csalhasson.

Bejött.

2019. aug. 1. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem HAJLANDÓ beszélni??????

Úgy bsznám ki helyből és nekifutásból hogy a lába nem éri a földet...

2019. aug. 1. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a szemetet!
2019. aug. 1. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérte a kezed hogy azt hidd tényleg szeret. Közben pedig nem. Ha szeretne nem csalna. Mivel eddig tűrted ezután is fogod és ezt tudja ő is.
2019. aug. 1. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó döntés az lenne, ha visszaadnád neki a gyűrűt és ketten két irányba mennétek tovább. Számomra már az felfoghatatlan, hogy egy ilyen átlátszó, hazug lánykérésre hogy mondhattál igent. Hazudott, kiderült, tovább hazudott, aztán amikor már nem volt értelme tovább tagadni, nem volt mit tenni, előhúzta az aduászt, a lánykérést, bizonyítandó, hogy mennyire komolyak a szándékai. Ne legyél már ennyire naiv. Még az is durva, ha valaki egyszer, részegen, nem tudom miért összejön valami bomba nővel és utána megbánja. Még az ilyenre sem tudok ugazán mentséget. De amikor valaki éveken át csalja a párját és még pofátlanul a szemébe hazudik, az megbocsáthatatlan.
2019. aug. 1. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondanak okosságokat, így meg úgy....De ha valaki igazán szereti a másikat, akkor nem csalja meg, ennyire egyszerű.

Szóval, add el a gyűrűt. Dobd ki a f**aszba ezt a kretént. Ne légy egy megkeseredett szerencsétlen hülye.

2019. aug. 1. 19:04
 8/8 exronin ***** válasza:
100%

Valószínűleg szereted azt a fiút. Oké. Most gyötrődsz. Oké.

Tedd fel magadnak ezt a kérdést:

-Ezt a gyötrődèst akarom hátralèvő életemben, egy olyan férfi helyett, akivel boldog is lehetnèk?

-Mièrt ragaszkodom egy olyan kapcsolathoz, ahol tudom, hogy nem szerelmesek belém?

2019. aug. 1. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!