Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a szerető férjének?
Hát jobb az ilyenbe nem belefolyni kívülállóként. Te vagy a feleség aki rájött a megcsalatásra és most betakarod tenni a kaput a másiknak is. Jól gondom ugye? A te dolgod mit teszel. Én a helyedben csak annyit, hogy összepakolnam a cuccaim meg a gyerekeket és dobbantanék minden szó nélkül. Csak akkor mondanám el ha rákérdezne a megcsalt férj hogy miért van ez. Márha annyira joban van a ket család és sokat járnák össze és feltűnne neki.
N
Nem, semmi közöm más magánéletéhez. Még akkor sem ha közel áll hozzám. Ezek olyan kérdések amit a két félnek kell tisztázni. Ha rájön-rájön, kitudódik majd megbeszélik, vagy nem, de nem Te legyél az aki kirobbantja ezt a balhét.
Ha nem tudod semmivel bizonyítani egyébként is tagadni fognak Te pedig hülye helyzetbe kerülsz.
És a férjednek és a másik nőnek már szóltál, hogy tudsz róla? Nem tudjuk miből jöttél rá a dologra, van e bizonyíték is, mármint olyan amiből másnak is nyilvánvaló lesz az igazság. Mert egy dolog rájönni és tudni és más dolog meggyőzni mást ... mondjuk a másik férjet.
Esetleg ha van kézzelfogható bizonyíték akkor ha együtt látod a nőt a férjével szólítsd le őt, hogy szeretnéd ha megmagyarázná ezt a dolgot. Persze akkor lenne igazán csattanó ha te is a férjeddel lennél épp, és megkérnéd kettőjüket ( a nőt és a férjed) szóljanak már hozzá a dologhoz, így mindenki mindenkivel konfrontálódna.
Igen, ezzel jól bekavarnál a kapcsolatukba az biztos, na de ez van. Ők (a nő és a férjed) sem gondolkodtak azon mi lesz a ti kaocsolatotokkal. Ha a te kapcsolatod nem számított egyik oldalnak sem akkor az övék sem számítana nekem. Ki mint vet, úgy arat ... jeligére
Kerdezo. Mindket kapcsolat tonkrement mar, nincs mit elrontani. Ellenben ha a masik tudna rola, hogy mondjuk 2 eve ez megy, nem lennel csalodott, hogy nem szolt rola? En ugy vagyok vele, hogy ne en legyek az utolso, aki megtudja, mikozben mar az egesz lakotelep errol beszel. Mindenkeppen szolnek.
43F
volt olyan hogy az egyik nő ismerősöm párját láttam már szórakozóhelyeken más nőkkel, sőt láttam azt is, ahogy a hotelbe mennek be ketten.
Családos pasiról van szó. A nőt figyelmeztettem jó szándékkal, csak hogy figyeljen oda a párjára mert ez történt.
Utána én voltam lehordva minden szar alaknak, miért szólok bele az ő életükbe stb, foglalkozzak inkább magammal.
Ők szépen megbeszélték, gondolom a pasi megígérte, hogy többet nem fordul elő, ahogy ez szokás, másnap posztolták fb-n, hogy együtt vacsoráznak egy étteremben (pár ezer forintos menüvel meg is lett bocsájtva), a pasit meg ugyanúgy látom hétvégent más nőkkel.
Szóval oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!