Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátom többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom többször is, félek hogy elhagy ha megtudja. Meg tudok változni?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok szeretek elmenni a barátnőkkel buliba és sokszor megcsaltam.Sajna szex is volt.

ő maximális bízott bennem, ki se nézné belőlem.

Nem vagyok hisztis, én sem kérem számon őt, bár ő sokszor dolgozik így amíg én buliztam megcsaltam ő otthon aludt. És buli után haza mentem hozzá mint ha semmi se történt volna.

Meg tudok változni?

Barátom 21 éves és már komolyan tervezne velem.

2 éve vagyunk együtt.

2019. júl. 28. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj te szegény. Nem érzek irántad empátiát csak haragot. Szakíts vele ne kínozd és el ne need tőle várni, hogy megbocsájtson vagy érezzen együtt veled. Ezt elcseszted így ne legyen kapcsolatod senkivel.
2019. júl. 28. 15:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van és el fogom neki mondani 😥már még bántam de félek újra megtenném pedig a szex téren sincs baj vele
2019. júl. 28. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magyaráztuk. Képtelen vagy még lekötni magad, te még inkább kalandozol. Remélem, őszintén, hogy egyszer benő majd a fejed lágya. Barátoddal mindenképpen szakíts.
2019. júl. 28. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor el kell mondanod neki. Viszont kell viselned a következményeket is.

Jobb lenne idővel olyan párt találnod, aki hozzád hasonló, akivel nem megcsalás, ha szeretőt tartasz, vagy szexel mással (szabályozott keretek között, biztonságosan).

Tehát nyitott kapcsolat.

Viszo/00nt ehhez tudatosság kell, és bizalom, nameg függetlenség-önismeret! Ezek nélkül csak egy brutálnagy féltékenység lenne a kifejlet, aminek a vége az lesz, hogy a partner talál jobbat.

Ha érdekel ilyen téma, akkor én vevő vagyok a kitárgyalásra! Mert ha önmagadat adod, és nem tudsz monogám lenni, akkor nem vagy monogám... én így gondolom. Nem vagyok monogám.

2019. júl. 28. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!