Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat a főkömmel, már többször is. Hogyan mondjam el neki hogy ne hagyjon el? 19/L
Ez lutri. Szerintem ha elmondod 90% biztos, hogy elhagy.
De ettől még el kéne.
Vagy nem.
A barátoddal már minden romokban, és mivel megcsaltad gyakorlatilag már nem nagyon van visszaút.
Fájdalmat ha lehet sose okozzunk a másiknak. Szakíts vele szépen csendben és kész.
Csak "akkor derüljön ki az igazság" ha mindenáron tudni akarja miért, és nem tudtok elválni békében. Így is elég rossz lehet neki, nem kell még rosszabbá tenni azzal, hogy mit műveltél a háta mögött.
Szóval köszönj el tőle szépen csendesen, és ha nem muszáj feleslegesen ne kínozd meg.
Újabb női minta példány, aki csak hallomásból ismeri a hűséget. És most játszod, hogy feltámadt a lelki ismereted és miképpen mond el a barátodnak?
Őszintén és egyenesen (de holnap meséld el hogyan reagálta le), mert én úgy vágnálak ki mint a macskát sz'rni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!