Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem nem vágyik gyerekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem vágyik gyerekre, én viszont igen, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem vert át, mindig gyerekellenes volt. Úgy tudja, hogy én is az vagyok.

2019. jún. 26. 20:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyen helyzetben nincs kompromisszum. Beszélj vele a dologról, bizonyosodj meg hogy ő még mindig gyerekellenes-e. Ha igen, ne próbáld győzködni, hanem értesd meg vele hogy neked az évek során változott a hozzáállásod és szeretnél olyan nőt találni akivel gyereket vállaltok. Feleslegesen ne pazarold az időt.
2019. jún. 26. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Kár volt hazudnod anno. Legalább most beszéld meg vele őszintén
2019. jún. 27. 06:52
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen válást javaslok, nyílt lapokkal. Itt nincs kompromisszum, bármelyikőtök is adja be a derekát, mindig tüske lesz a körme alatt...
2019. jún. 27. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Üljetek le és beszéljétek meg. Pl. azt, hogy ő miért nem akar gyereket. Ennek is lehet 1000 oka. Próbáld meg megérteni őt: oké, hogy te akarsz gyereket, de ő lesz terhes (lehet, hogy úgy jár, mint az egyik barátnőm, hogy gyakorlatilag feküdt és hányt 9 hónapon keresztül), neki kell szülnie, és amíg kicsi a gyerek, addig ő lesz vele. Te majd hazajössz, eljátszol vele 1-2 órát, de a feleséged fog kelni hozzá éjszaka 5-ször és a nap többi részében is ő fog vele foglalkozni.

Én sem akarok gyereket, zömében ezek miatt.

De kérdezz rá az ő indokaira. Meg hogy pl. az örökbefogadás elől is elzárkózik-e.

2019. jún. 27. 13:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Első körben kérdezd meg, hátha ő is változott, csak szintén nem szólt, és akkor minden oké. Ha nem, akkor vagy elfogadod, kb. mintha meddő lenne, vagy előbb-utóbb valószínűleg szétválnak az útjaitok. Ha meg bizonytalan, váratlanul éri, akkor adj neki időt gondolkodni. Agitálni, zsarolni vagy sunyítani viszont a legrosszabb verzió, azt - ha lesz - mindig a gyerek szívja meg (hibáztatás, elhanyagolás, veszekedések képében).
2019. jún. 27. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Mi úgy vagyunk,hogy először mindketten akartunk,aztán ő nem,aztán én nem,jelenleg ott tartunk hogy én igen,ő inkább nem. Viszont nekem nem létszükséglet a gyerek,nem pusztulok bele ha nem lesz,mert szeretem a férjem,gyerek ide vagy oda.Emiatt nem hagynám el. De azért nem bánnám,néha ő is utalgat hogy nem dőlne össze a világ éppen..majd kiderül ki lengeti meg végül a startzászlót és mikor :D
2019. jún. 27. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

Gratulàlok, hogy hazugsàgra építetted a hàzassàgotokat.

2 dolgot tehetsz . 1. Ha a szaporodàs a fontosabb, otthagyod és keresel egy màsikat aki leszül neked pàr utódot.

2. Ha igazàn szereted, ő a legfontosabb szàmodra, akkor elfogadod, hogy ő nem akar egy olyan terhet a nyakàba akivel nagyrészt neki mint nőnek kell foglalkoznia.

Üljetek le, beszéljétek àt, és gondold meg megéri e eldobni egy szerető tàrsat, akit ràadàsul te magad vertél àt éveken keresztül. Ezt érdemli? Jól gondold meg , biztos ezt akarod e. A gyerekvàllalàs nem az a rózsaszín vattacukorfelhő, ahogy az a köztudatban van. Sok olyat ismerek aki rég megbànta, rengeteg vàlàs, szakítàs volt emiatt ismerősök közt.

2019. jún. 28. 00:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
El kell válni.
2022. aug. 7. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2022. aug. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!