Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a feleségem?
Nyugodt körülmények között beszéld meg vele. Ha kiabálni kezd, ne akarj felül kerekedni, mert rontasz a helyzeten. Ez nem megalázkodás, megalkuvás, visszavonulás lenne. Hidd el, hogy nem. Keress egy másik alkalmat.
F.
1 válaszolóval teljes mértékben egyet értek. Gyakorlatilag a pénzért el veled
Most megtudja mi a Magyarok Istene..
És még az ilyen ocska nőt is képesek védeni a női hozzászólók. Nyilván a pénzedért van csak veled, de még akkoris “jajj ne csodálkozz”. Undorító. Persze ha ezt ferfi csinalja?! Dobd ki, lépj le, hogy meri jézusom...
Kétszínűség netovábbja ez.
Azért viselkedik így, mert nem szeret téged. Bocs az őszinte véleményért. De én biztos, hogy nem viselkednék így a férjemmel, pláne ha sérült és szenved, pláne, ha előtte eltartott. De máskülönben se, mert szeretem.
Aki szeret, annak nem teher a másikért dolgozni, azt nem bosszantja a másik jelenléte.
Ebben nottem fel, annyi kulonbseggel h szuleim kozul mindketten dolgoztak de Anyam csak magara keresett es Apumnak volt olyan fizuja h eltartson mindenkit.
Mostanra is egyutt vannak, de Anyam nagyon penzehes es undorito mod beszel apammal aki eddig se de ezek utan se jar gyakrabban haza, csak par hetente ket napra.... o szereti anyamat mert a felesege de ennyi tizenev utan belatta hogy nehez Vele.. es beletorodik..
nagyon rossz latni hogy kettojuk kapcsolata milyen de sajnos kettojuk dolga es nem mase h ferj es felesegkent hogyan oldjakmeg a problemaikat......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!