Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
X év házasság/együttélés után mennyire kívánjátok a másikat?
X év után nem a testét kívánod, hanem amit nyújtani tud, az összeszokott rutinotokat, a szeretett személyt, és magát a (jó) szexet.
Lehet, hogy egy új más lenne, izgalmasabb lenne, de vele pont az a harmónia hiányozna, amitől a szex most tökéletes. Gondolom láttál már olyat, mikor a párok befejezik egymás mondatait, vagy csak egymásra néznek, és meg is beszélték gondolatban. Ugyanez működik az ágyban is.
Őt pedig szeretem a kis pocakkal, a kis ráncaival együtt is.
Nem kívánom vele a szexet egyáltalán. Ennek az oka nem az, hogy mekkora volt a fizikai vonzalom a kezdetben: volt. Hanem az, hogy nem jól viselkedett velem az évek alatt, a belseje miatt nem kívánom a testi kapcsolatot.
Akivel kezdetben sem működött a kémia úgy, azzal nem bonyolódtam kapcsolatba, hanem MAX!!! 3 randi után megmondtam, hogy ez nem működik, mert akárhogy is próbálok mindent beleadni, csak barátiak az érzéseim iránta.
Szerintem nem igazán érdemes ezt reszkírozni.
Nagyon. :) Minden nap kívánom, csak a kisgyerekünk néha átszervezi az esti programot mert nehezen alszik el :)
De ilyenkor meg felkelünk korábban hogy akkor lehessünk együtt.
32/N
Ha olyan viszonyban vagy ahol sose volt meg igazán a tűz, akkor az csak még szarabb lesz idővel. Sajnos tapasztalat, és elpocsékolt idő volt anno nekem az a korábbi kapcsolat. Megbántam azt is , hogy belementem.
Nálunk az elejétől megvolt a vágy fokozottan egymás iránt, és ez 9 év együttlét után sem tűnt el. Ugyanúgy megmaradt:) Igaz, házasok csak 7,5 éve vagyunk, de 8 éve együtt is élünk.
10 éve vagyunk együtt és hullámzó. Mostanában épp nagyon kívánom, nagyon jókat szexelünk. De vannak időszakok, amikor nem annyira. Mondjuk ilyenkor nem az van, hogy magát a férjemet nem kívánom, mással se kívánnám, olyankor valahogy a libidóm épül le kicsit. De ez időszakos, és nem szokott sokáig tartani.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!