Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az a mondás, hogy prostituáltból lesz a legjobb feleség?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 22:28
11/16 anonim válasza:
Szerintem ezt azok a balek férjek találták ki, akik rosszhírű, csapodár nőt vettek el, aki aztán fűvel-fával csalta őket. És így próbálták megmagyarázni maguknak, hogy miért is jó, ha egy könnyűvérű maca a nejük.
12/16 anonim válasza:
Nem voltam egy szent,de ha szerelmes vagyok akkor hűséges is.Ha csak viszonyom akkor nem,de nem is várom el.Évek óta csak a vőlegényem van.
13/16 anonim válasza:
Az eredeti mondás szerint "K...vából lesz a legjobb feleség." Ezt én is hallottam, öregektől is.
14/16 anonim válasza:
Na jellemző, aki a témába vágót ír, nullát kap :)
Mi a gond? Az, hogy létezőnek láttatom a prostitúciót, vagy csak az, hogy minden ilyen nőt riherongy, gyerekeket evő emberiségellenes hulladéknak kell tekinteni? :D
15/16 A kérdező kommentje:
Nos mindenkitől köszönöm az értékes válaszokat ! Az igazat bevallva én ezt a mondást kocsmában halottam többször is már! Néhány évvel ez előtt mondogatták nekem , szintén az idősebbek , hogy miért nem keresek egy szép fiatal csinos prostit , higgyem el , meg fog változni és példás családanya lesz belőle ! Én néhány alkalommal meg is környékeztem őket ! Tényleg csinosabbnál csinosabbak voltak , némelyikük igazi bombázó alkatú volt és nagyon kedvesek voltak , de mindaddig még azt hitték , hogy csak egy menetet akarok tőlük ! Mikor kiderült , hogy nekem több kell , akkor egyszerűen annyit feleltek , kiabálva , hogy húzzál a büdös P . csába !!!
2019. máj. 16. 21:12
16/16 anonim válasza:
Mert ez munka amivel pénzt keresnek.Hogy is hihetted, hogy foglalkozni fognak veled? :"D lol
Egyébként meg nem igaz, ugyanolyan emberek mint bárki más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!