Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért házasodnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért házasodnak az emberek ha a házasságok többsége válással végződik?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 16:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem fontos tényező.
2019. máj. 5. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
2%

#5: Ezek szerint ha valami oknál fogva nem tudtál volna összeházasodni a pároddal nem tekintenéd őt olyan fontosnak az életedben mint házasságban?

Nem degradáló ez rá nézve, hogy nem a személye, hanem a papírja határozza meg számodra az ő kapcsolatbeli értékét?

2019. máj. 5. 16:31
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
Egyszerű társadalmi mintakövetés.
2019. máj. 5. 16:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, de nem a legfontosabb. Íme saját példám: párommal 6 éve vagyunk együtt. Anyukám 2 évvel ezelőtt meghalt. Ekkor a szexuális vágyam teljesen lecsökkent, szinte a nullával egyenlő még mindig. Ha egy évben 2-4 szex van, akkor reálisat mondtam. Párom ennek ellenére kitart mellettem, szeret. Ő 12 évesen veszítette el az anyukáját úgyszintén daganatban. Én most vagyok 28 éves, párom 34.

Na, akkor a szex mennyire is fontos egy kapcsolatban, ahol szeretik egymást a felek?

2019. máj. 5. 16:38
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

#14 majd mindjárt kapod a válaszokat hogy biztos azért maradt még mindig melletted a párod mert közben szeretője van.

Szomorú, hogy sokak a szexet helyezik ki legfontosabb szempontnak.

2019. máj. 5. 16:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt hisznek, amit akarnak. Ha ennyi az agyi szintjük, hát lelkük rajta.

2019. máj. 5. 16:46
 17/23 anonim ***** válasza:
5%

10 pontos kérdés:).

Mert a szülői-, barát/barátnői-, társadalmi-, biológiai "követelményeket" akarják csak sokan teljesíteni, amikor is ilyenkor kikapcsol a racionalitás. Na meg a szokásos "Én bebizonyítom, hogy nekem sikerülni fog, meg tudom változtatni a másikat...".

2019. máj. 5. 21:51
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
#17 ha valaki úgy indul neki az egésznek hogy majd ő megváltoztatja a másikat akkor nem is szerelmes, ezáltal értelemszerűen a kapcsolat se tart majd sokáig, nemhogy egy házasság, szóval ez tök hülyeség amit mondasz. Házasodni az emberek vagy egyáltalán csak kapcsolatban lenni nem azért szoktak az emberek mert meg akarják változtatni a másikat. Ha már meg akarod változtatni a párodat ott baj van.
2019. máj. 5. 22:38
 19/23 Klesitz Béla válasza:
100%

Üdv.

Ott, ahol a generáció PL. éjjel nappal Budapest, és hasonlókon nő fel, ott összekeverik a a 'meg akarlak kapni" vágyat a szerelmi érzéssel. Ami aztán a válás előjele.

2019. máj. 6. 08:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Általában a világban miért kötik a szövetségeket?

A házasság egy szövetségkötés. Attól még, hogy egyesek megszegik a szövetségüket, attól még mások szövetsége lehet betonerős.

2019. máj. 6. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!