Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodnak az emberek ha a házasságok többsége válással végződik?
#5: Ezek szerint ha valami oknál fogva nem tudtál volna összeházasodni a pároddal nem tekintenéd őt olyan fontosnak az életedben mint házasságban?
Nem degradáló ez rá nézve, hogy nem a személye, hanem a papírja határozza meg számodra az ő kapcsolatbeli értékét?
Fontos, de nem a legfontosabb. Íme saját példám: párommal 6 éve vagyunk együtt. Anyukám 2 évvel ezelőtt meghalt. Ekkor a szexuális vágyam teljesen lecsökkent, szinte a nullával egyenlő még mindig. Ha egy évben 2-4 szex van, akkor reálisat mondtam. Párom ennek ellenére kitart mellettem, szeret. Ő 12 évesen veszítette el az anyukáját úgyszintén daganatban. Én most vagyok 28 éves, párom 34.
Na, akkor a szex mennyire is fontos egy kapcsolatban, ahol szeretik egymást a felek?
#14 majd mindjárt kapod a válaszokat hogy biztos azért maradt még mindig melletted a párod mert közben szeretője van.
Szomorú, hogy sokak a szexet helyezik ki legfontosabb szempontnak.
Azt hisznek, amit akarnak. Ha ennyi az agyi szintjük, hát lelkük rajta.
10 pontos kérdés:).
Mert a szülői-, barát/barátnői-, társadalmi-, biológiai "követelményeket" akarják csak sokan teljesíteni, amikor is ilyenkor kikapcsol a racionalitás. Na meg a szokásos "Én bebizonyítom, hogy nekem sikerülni fog, meg tudom változtatni a másikat...".
Üdv.
Ott, ahol a generáció PL. éjjel nappal Budapest, és hasonlókon nő fel, ott összekeverik a a 'meg akarlak kapni" vágyat a szerelmi érzéssel. Ami aztán a válás előjele.
Általában a világban miért kötik a szövetségeket?
A házasság egy szövetségkötés. Attól még, hogy egyesek megszegik a szövetségüket, attól még mások szövetsége lehet betonerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!