Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Esküvő előtti pánik? Én túlzom el? Hozzá mennétek?
Ugye ezt nem gondolod komolyan? “Esküvő előtti pánik”.... nem tudom téged hogy neveltek, de alázatosnak és tisztelettudónak lenni más mint eltűrni hogy az a férfi akitől te biztonságot vársz az ÉLETED VÉGÉIG, megüssön nem is egyszer és mások előtt is.
Gondolj már bele, hogyha 3 évig együtt voltatok és ez nem jött ki, majdcsak a lánykérés után, amikor már úgymond bebiztosította magát, akkor mi lesz ha meglesz az esküvő.... csak nehogy bekerüljetek a kékfénybe....
Az egy dolog, hogy az anyós mindig anyós lesz..., na de ha már a leendő férjed sem tud és nem is akar tőle megvédeni akkor azért ott el kellene gondolkodnod.
Alapból, ha felmerül ez a kérdés benned, hogy “esküvő előtti pánik” akkor nem szabad hozzámenni még egy olyan emberhez sem akivel jól meg vagytok, de nem tudod elképzelni magad előtt az életeteket hosszútávon.
Ugye tudod, hogy létezik Magyarországon bántalmazott nőket támogató szervezet nem is egy!?
Védheted akármennyire a vőlegényed (jó ég, csoda hogy még vele vagy)... nekünk nem kell megmagyaráznod, de mi itt nem fogunk támogatni ebben, mert kívülről látunk téged és a szituációt.
És ne feledd, az utolsó lehetőség a hivatalban van, hogy a bántalmazásra (és egyben a jövőbeni kapcsolatotokra) nemet mondj az igen helyett.
Picivel vagyok idősebb mint te, Juli.20.-án lesz az esküvőnk, és eszembe sem jut ilyen mint ami neked, mert engem nem bántanak. Gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!