Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Esküvő előtti pánik? Én túlzom el? Hozzá mennétek?
Tehát téged az zavar, hogy most más előtt vert szájon, és nem titokban, ahogy eddig.
Eddig ott volt a látszat, hogy jó pasid van, normális, és mindenki irigyelni fog, hogy férjhez mész hozzá. Most pedig egyszerűen cikinek tartod, hogy megrepedt a cukormáz. A kolléganőd el fogja pletykálni, hogy csak egy agresszív állat a vőlegényed, és nem olyan szuper fogás, mint ahogy híreszteled.
Még most is itt győzködsz minket, hogy "amúgy" remek ember, szüleid is szeretik, nem is ver, minden rendben.
ezt neked kell eldöntened, de egy valamit ne felejts:
Az évek múlásával ez sosem lesz jobb. Ha már most van valami hibája, az sosem fog elmúlni, sőt, általában ezek erősödnek. Ha ezt te el tudod fogadni és így is vele akarod letölteni az életedet, akkor tedd azt
Külső szemmel jó ember, persze...
De te nem vagy külső szemlélő. Te vele élnél, ergo a valódi énjével, minden áldott nap.
A pofon is verés, érzelmi szinten még nagyobbat csattan.
Se fizikai, se mentális szinten nem bántunk senkit, pláne nem a szeretteinket. Főleg nem a házastársunkat, legyen az nő vagy férfi, erős vagy gyenge.
O jaj... mi egyszer nagyon csunyan osszevesztunk nem sokkal az eskuvo utan, en fel is pofoztam a ferjem (elgurult a gyogyszer), provokaltam, szinte "kertem a verest", de nem emelt kezet ram. Pedig a katonak allitolag ageresszivak :)))
Kerdezo, menekulj! Sz.rd le, hogy a szuleid szeretik-e vagy sem, nem oket fogja pofozgatni a kollegaid elott. A volegenyed egy kocsog.
"Külső szemmel jó ember" A kolléganődet is megkérdezted erről? Mert ő pont külső szemlélő, meg mi is külső szemlélők vagyunk, érdekes módon mégis minden válaszadó szerint egy agresszív barom a párod.
Minek tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!