Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg lusta lennék?
Ő...
Minden ember olyan kapcsolatban van amit szán magának.
Neki van egy szolgája, te meg mártír lehetsz.
Valóban így szeretnél élni?
Már elmondtam egy párszor neki a véleményemet. Akkor hisztis voltam.
Olyan hülye gondolatai vannak, hogy tartsunk állatot, csináljunk kertet, csináljak tésztát, mert nincs is jobb a házinál. Természetesen úgy, hogy közben teljes állásban dolgozom, mellette vállaljak maszekot,a gyerek csak az én gondom, minden nap főzzek mást,a lakásban patika rend legyen, a kertet én gondozzam, az állatokat én tegyem rendbe, mert ő dolgozik.
Nem vagy lusta, de nem jó embernek szültél.
(Naponta jönnek az ilyen kérdések, aztán más kérdéseknél meg leírják a nők, hogy ilyen pasival nem jönnének össze. Érdekes.)
Mivel arra hivatkoztál,hogy az orvos pihenést javasol mert nem vagy jól, ezért borzasztó figyelmetlen ha ezt nem veszi figyelembe, és nem magától vállalja át a teendőket.
Állj ki magadért, és ha ez hosszabb távon így folytatódik szerintem gondolkodj el azon,hogy érdemes-e folytatni ezt a kapcsolatot, ahol a másik fél kifejezetten önző.
És ez szerintem csak rosszabb lesz, nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!