Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ül ilyen magas lovon? Többi lent.
Kiderült a férjem összejött egy éve egy nővel. Kiderült hogy a hölgy csak 20 éves,de kb 30 nak néz ki.... Van lakása autója. A párom közölte h ő jön én cuccolok ki,kapok x időt h eltakarodjak,ti ezt benyelnétek,miközben a ház ahol éltek a ti örökségetek,ilyenkor az ügyvéd tehet valamit h ez ne legyen közös vagyon,és csak így nem dobhat utcára senkit 15 év után a kedves férje? :(
A nő már pöffeszkedik itt,és magas lóról beszél h útba vagyok,és h neki 20 évesen autója lakása van többet ér nálam,de azt kiadja és ide költözik én meg szedjem a mótyómat mielőbb mert nem sokáig tűri a képem a házában.. :( A férjem meg is ütött mikor mondtam hogy ez nem a kis hölgy háza én örököltem a Nagypapámtól..
:(
Hova fordulhatok? Nem kamu,segítség kéne mert megörülök hogy egy taknyos 20 éves műhajú kislány kidob a saját örökségemből. :/
"Ha a neveden van a ház, akkor lecserélteted a zárat, a cuccait meg összepakolod, és az ügyvéded meg pár kigyúrtabb haverod jelenlétében előre egyeztetett időpontban átveheti."
Nem egészen, a jog védi a lakáshasználót is. Ha kiteszi megegyezés nélkül a férjet, a férj perelhet.
Amúgy ma kinek lesz a mese végére haszonélvezete, kicsit megszaporodtak az ilyen jellegű kérdések mostanában.
Tiéd a ház.
Sajnos a közösen lakott ingatlanbol a házastársat nem lehet csak úgy kidobni, de a szeretot igen. A hölgyet azonnal dobd ki. Válj el a ferjedtol és utána őt is kifobhatod a házból.
Bocs, de ez nekem is kamunak tűnik, mert ennyire buta egy felnőtt nő nem lehet.
Szó nélkül tűröd, hogy a férjed meg a szeretője kitúr??? Jajj, hagyjuk már.
Kell hívni 4 erős embert, és megmondani a kettőnek, hogy akkor MOST lehet takarodni a hölgyike lakásába a hölgyike kocsiján, mert itt egy szög nincs a férj nevén, és nem is lesz. Az urak segítenek csomagolni.
Ott helyben zárcsere. Aztán holnap beadod a válást.
Eloszor rendort kell hivni, es aferjedet feljelenti azert, mert megutott. Legyen jegyzokonyv rola, ha latvanyos, akkor ugyeletre is menj, legyen latlelet is. A kisasszonyt felvilagositjak a rendorok, hogy a maganlaksertes egy jogi kategoria, es eljaras lesz belole, szerintem abban a pillanatban tavozik. A ferjed ellen pedig nem csak a keresetlevelet kell beadni, hanem tavoltartast is kerni.
A helyedben felhivnam a NANE-t, ugrani fognak, hogy segitsenek. Tudjak, hogy kit mikor kell felhivni, segitenek, nekik kesz kapcsolatrendszeruk van, a bantalmazasban is segitenek meg a lakasban. Cselekedj, ne hagyd magad. A rokonok is jo otlet volt, de ez nem vegleges megoldas, plane nem honapokig.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!