Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjül mehetek önmagamhoz?
Annyira szeretem magam, nem vagyok túlzottan jóképű, de magamnak tetszem. Ha lenne egy klónom, akkor biztos csókolóznék önmagammal.
Most 21 éves egyetemista vagyok Magyarországon, még van pár év van hátra, utána úgy gondoltam, hogy férjül mennék magamhoz, de még nem mertem elmondani senkinek.
Szerintem ez inkább aszexuális jellem, bár inkább heteronak tartom magam, szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek és a barátaimnak?
Lehet egyáltalán ilyet itthon csinálni? Nem törvénybe ütköző? Mellesleg biblikus?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
én ilyenről még nem hallottam, de érdekes egy fickó lehetsz! :D engem nem zavar, ha te így érzed jol magad!
kíváncsi vagyok, mit reagálnak mások!
hátha tanulok valami újat!
Pityu, mit csinálsz te itt ilyenkor? Mars vissza a szobádba, vagy megint rád helyezem a kényszerzubbonyt.
(Dr. Eszet Lenke - nevelő, Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet)
Egy japán férfi egy hologrammal házasodott össze
Egyébként nevetséges vagy.
A Disney Hercules mese jutott eszembe, ahol az egyik görög isten, akinek a kezében tükör volt, ő is csak önmagát szerette. A saját tükörképének küldött csókot.
Aszexuális heterónak tartod magad? Lehet.
Szerintem egy nárcisztikus pszichopata vagy,egy leendő incel.
Vagy egy igazi s.g.fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!