Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjül mehetek önmagamhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjül mehetek önmagamhoz?

Figyelt kérdés

Annyira szeretem magam, nem vagyok túlzottan jóképű, de magamnak tetszem. Ha lenne egy klónom, akkor biztos csókolóznék önmagammal.

Most 21 éves egyetemista vagyok Magyarországon, még van pár év van hátra, utána úgy gondoltam, hogy férjül mennék magamhoz, de még nem mertem elmondani senkinek.

Szerintem ez inkább aszexuális jellem, bár inkább heteronak tartom magam, szerintetek hogy mondjam el a szüleimnek és a barátaimnak?

Lehet egyáltalán ilyet itthon csinálni? Nem törvénybe ütköző? Mellesleg biblikus?

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2018. dec. 30. 01:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
96%

én ilyenről még nem hallottam, de érdekes egy fickó lehetsz! :D engem nem zavar, ha te így érzed jol magad!

kíváncsi vagyok, mit reagálnak mások!

hátha tanulok valami újat!

2018. dec. 30. 01:10
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
Ha esetleg lesz egy klónod, akkor kezeljen, mert ez durva...
2018. dec. 30. 01:21
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Csak a bal kezedhez!
2018. dec. 30. 01:21
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

Pityu, mit csinálsz te itt ilyenkor? Mars vissza a szobádba, vagy megint rád helyezem a kényszerzubbonyt.

(Dr. Eszet Lenke - nevelő, Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet)

2018. dec. 30. 01:23
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Amelyik kezed izmosabb, ahhoz persze, de becézgetni kell, mert nem adja olyan könnyen. Én is elvettem a jobb kezem és azóta vagyunk 10 éve boldog házasságban! Igaz a bal-kezemmel nem tudok semmit megfogni , mert hát ő el lett hanyagolva. A jobb kezem féltékeny volt rá, ezért megmondta nem edzhetek a bal kezemre.
2018. dec. 30. 01:29
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy akár mennyire is vicces, de úgy tudom, hogy Amerikában van ilyenre lehetőség. Már párszor olvastam ilyenről. De szerintem magyarországon nincs ilyenre lehetőség.
2018. dec. 30. 03:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy japán férfi egy hologrammal házasodott össze

[link]

Egyébként nevetséges vagy.

A Disney Hercules mese jutott eszembe, ahol az egyik görög isten, akinek a kezében tükör volt, ő is csak önmagát szerette. A saját tükörképének küldött csókot.

2018. dec. 30. 06:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
2018. dec. 30. 07:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése. Az azonos neműek házasságát egyre több helyen engedélyezik, és épp az előbb olvastam, hogy egy japán férfi egy hologramot vett feleségül. Nemsokára önmagunkkal, több emberrel, vérrokonokkal, állatokkal vagy tárgyakkal is lehet majd házasodni. Szép új világ.
2018. dec. 30. 07:42
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Aszexuális heterónak tartod magad? Lehet.

Szerintem egy nárcisztikus pszichopata vagy,egy leendő incel.

Vagy egy igazi s.g.fej

2018. dec. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!