Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha a nő külön hálószobát szeretne?
"Zavarna, mert nem költöznék emiatt egy egy szobával nagyobb lakásba."
Hát lakásba én se. Nálam az önálló élet egy háznál kezdődik, nem lakásnál, és eleve olyan pasi se kéne akinek plusz egy szoba fenntartása nehézséget okoz.
nem zavarna. lehet nyugodtan külön hálószobája. a saját házában, a saját életében, egyedül.
minek akar az ilyen párkapcsolatot?? miért lenne az szexszel kapcsolatos hogy együtt alszol azzal akit szeretsz? el nem tudnám képzelni hogy a nőmmel együtt vagyok egész nap aztán aludni meg elvonul.. nevetséges vagy.
Érthetőek az igényeid. Sokaknak ez nem fog tetszeni, nekem sem, én is igénylem a komolyabb kontaktot. Ellenben tényleg vannak ilyen emberek, ismerek is ilyeneket, tehát van alapja, vannak működőképes „modellek” ilyen esetre.
Amúgy persze nekem is szükségem van egyedüllétre, de ezt meg tudjuk oldani a közös szoba, közös ágy mellett is. Én elmegyek bicajozni, ő is elmegy valahová, én a szobában kockulok, ő a nappaliban tv-zget...
Egymás mellett... nem is elaludni, de egymás mellett ébredni viszont az egyik legjobb dolog a kapcsolatban 😊 szóval én nem tudnám kihagyni, de tényleg vannak olyanok, akiknek ez nem kell, és ez rendben is van! 😃 csak meg kell találnod őket és közülük Őt!
26f
11-es:
Hidd el, nem okozna anyagi gondot nagyobb lakásba költözni, vagy megvenni és fenntartani egy házat.
De egy ilyen ok miatt nem mennék bele abba a tortúrába, hogy másik otthont keressek, átalakítsam/felújítsam olyanná, amilyennek szeretném, idegeskedjek a "szak"emberek miatt, stb. És a költözést sem csinálnám végig, rengeteg bepakolás, becsomagolás, hurcolkodás, kicsomagolás, kipakolás, stb.
Ha nem akarna a barátnőm velem aludni, akkor inkább elköszönnék tőle, ennyi.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!