Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság kötés, hány év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság kötés, hány év együtt járás, együtt laksá után jó?

Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 15:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fellángolás = szerelem. Ami utána marad, az a szeretet. Amúgy mindegy minek hívjuk melyikek, a lényeg, hogy tudjunk róla. A fellángolás időszakában nagyon veszélyes összeházasodni.
2018. dec. 16. 07:46
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor ez a gond. Nàlam a fellàngolàs nem egyenlő az igazi szerelemmel. Akkor ennyi, szimplàn csak màsképp àllunk a dologhoz. Szàmomra az van, hogy amikor ismerkedtem, vagy beindult a fellàngolàs vagy az sem. Ha beindult, utàna szép lassan ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, úgy szerettünk egymàsba egyre jobban és jobban. Ez csak a jelelegi kapcsolatomban történt meg. Mi hàzasok is vagyunk màr egyébként. Nekem az a tapasztalatom, hogy a fellàngolàs elmúlik, a valódi szerelem ha van, csak ez utàn jön , és ahogy telik az idő, egyre erősebb lesz. Egy igazi kapcsolatban az érzelmek erősödnek, nem gyengülnek az évekkel. Akinél nem az sose szerette ténylegesen a pàrjàt. Persze mindenki úgy gondolkodik ahogy akar:) Te màsképp gondolkodsz, ezért nem értünk egyet.
2018. dec. 16. 13:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik, hogy szinte tök egyformán gondolkodunk. Csak a dolgokat nevezzük másképp. Annak meg, hogy mit minek nevezünk, nincs jekentősége.
2018. dec. 17. 05:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi nem éltünk együtt házasság előtt (elvből), a kapcsolatunk gyakorlatilag eljegyzéssel kezdődött (interneten keresztül ismerkedtünk meg, pár hónap után találkoztunk, és egyből eljegyzés volt), 10 hónapra rá pedig összeházasodtunk. És jó a házasságunk (már 6 éve) :)
2018. dec. 17. 20:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
24-es. Ez szinte vak szerencse. Ennyi erővel lottózhatsz is.
2018. dec. 18. 07:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Előző: (24-es vagyok) Annyiból igazad van, hogy az, hogy egymásra találtunk nem egy mindennapi dolog (főleg, hogy több ezer km-re éltünk egymástól). Mindketten hiszünk Istenben, és tudjuk, hogy ő vezetett minket össze. Lottózáshoz azért nem hasonlítanám, mert az teljesen randomszerű. Beírsz számokat, aztán vagy összejön, vagy nem. Mi viszont megismertük egymást elég jól már találkozásunk előtt (ez nyilván interneten keresztül csak akkor lehetséges, ha mindkét fél őszinte, ez pedig nagyon ritka). Az, hogy nem éltünk együtt házasság előtt, szerintem éppen előny, mert egymás megismerésére jobban tudtunk koncentrálni, megbeszélni a dolgokat, hogy mit hogyan látunk, hogyan gondolkodunk stb. A fizikai része úgyis működik a dolognak, ha az összes többi stimmel. Ezzel a felfogással egyébként nem vagyok/vagyunk egyedül, a környezetemben szép számmal vannak olyan házasságok, ahol a párok esküvő előtt nem éltek együtt, és jól működnek a házasságok. Tehát ez a része nem lutri.
2018. dec. 18. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!