Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi! Érdemes szerelem nélkül házasodni?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok. 3x voltam szerelmes a legutolsó nagyon csúnya véget ért akkor megfogadtam szerelem soha többet. Lassan gyereket szeretnék. Van egy férfi. Évek óta szerelmes belém. Én szeretem, de csak barátként. Érdemes egy kapcsolatot megpróbálni vele? Ő házasságot, gyereket akar.
2018. nov. 26. 13:39
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom milyen a valódi szerelem és, hogy a barátság össze se hasonlítható vele. Csak azzal a szerelemmel nem jártam jól és félek kifutok az időből.
2018. dec. 4. 00:14
 32/35 anonim ***** válasza:

Kérdező! Természetesen ez a te vàlasztàsod. Mondjuk félelemből lehet nem kéne ilyen drasztikus döntéseket meghozni ami màsok életére is hatàssal van, mint hàzassàg olyannal akibe nem vagy szerelmes, gyerek olyantól akibe nem vagy szerelmes, élet olyannal akibe nem vagy szerelmes, de mondom, ez a te vàlasztàsod. Ha úgy érzed ez jobb akkor hajrà. Èn szimplàn csak vàlaszolva az eredeti kérdésedre leírtam hogy sose hàzasodtam volna szerelem nélkül. Gyereket plàne nem vàllalnék így mert az örökre összeköt. Igaz, egyébként sem akarok... Remélem olyan életed lesz amire vàgysz.

Utóbbi vàlaszolónak meg annyit, hogy mint írtam, egyéni véleményemről nem nyitok vitàt. Màsok a nézeteink és kész, ne köss màr bele.

2018. dec. 4. 11:59
 33/35 anonim ***** válasza:

"Sajnos tudom milyen a valódi szerelem"

Ha valóban tudnád, nem kezdenéd sajnossal a mondatot.

2018. dec. 4. 20:29
 34/35 A kérdező kommentje:
De tudom! Gyönyörű szép volt. A sajnos inkább a végére volt igaz.
2018. dec. 5. 00:32
 35/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a vàlaszoló úgy értette, hogy ha valódi, igaz szerelem lett volna, még mindig együtt lennétek és nem lenne sajnos.
2018. dec. 5. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!