Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi! Érdemes szerelem nélkül házasodni?
Kérdező! Természetesen ez a te vàlasztàsod. Mondjuk félelemből lehet nem kéne ilyen drasztikus döntéseket meghozni ami màsok életére is hatàssal van, mint hàzassàg olyannal akibe nem vagy szerelmes, gyerek olyantól akibe nem vagy szerelmes, élet olyannal akibe nem vagy szerelmes, de mondom, ez a te vàlasztàsod. Ha úgy érzed ez jobb akkor hajrà. Èn szimplàn csak vàlaszolva az eredeti kérdésedre leírtam hogy sose hàzasodtam volna szerelem nélkül. Gyereket plàne nem vàllalnék így mert az örökre összeköt. Igaz, egyébként sem akarok... Remélem olyan életed lesz amire vàgysz.
Utóbbi vàlaszolónak meg annyit, hogy mint írtam, egyéni véleményemről nem nyitok vitàt. Màsok a nézeteink és kész, ne köss màr bele.
"Sajnos tudom milyen a valódi szerelem"
Ha valóban tudnád, nem kezdenéd sajnossal a mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!