Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi! Érdemes szerelem nélkül házasodni?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok. 3x voltam szerelmes a legutolsó nagyon csúnya véget ért akkor megfogadtam szerelem soha többet. Lassan gyereket szeretnék. Van egy férfi. Évek óta szerelmes belém. Én szeretem, de csak barátként. Érdemes egy kapcsolatot megpróbálni vele? Ő házasságot, gyereket akar.
2018. nov. 26. 13:39
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nem eltartatni akarom magam nagyon jól keresek anyagilag semmi gondom. Nem is most szeretnék gyereket csak évek múlva. Köszönöm a válaszokat.
2018. nov. 26. 17:44
 22/35 felkelhetetle ***** válasza:
51%

A szerelem az eleve egy illúzió, előbb utóbb elmúlik.

A ,,szerelem" során mi is történik? Úgy képzeljük el a partnerünket mintha maga a tökéletesség lenne, aztán telnek az évek és az illúzió szépen lassan szertefoszlik. Igazából azért ér végett olyan sok házasság mert erre az illúzióra alapoznak, hamis elképzeléseik vannak egymásról.

Csak azt akartam ezzel mondani hogy szerelem az nem egy örök dolog, akárhogy is próbálják azt egyesek beállítani...

A lényeg az hogy érezd jól magad vele, aztán majd meglátjátok... Ha meg nem érzed magad jól vele akkor meg miről is beszélünk? :)

2018. nov. 26. 22:45
 23/35 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna úgy 20 évvel ezelött. Még együtt vagyunk.......
2018. nov. 27. 22:09
 24/35 anonim ***** válasza:
Siess mert betiltják az ilyet ahogy ma kiderült a médiába..
2018. nov. 27. 22:10
 25/35 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz?
2018. nov. 27. 22:25
 26/35 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem. SOHA nem házasodtam volna szerelem nélkül. 32 éves vagyok én is, 8,5 éve a férjemmel. Nekem ő az első szerelmem, és én is neki.

Ha te barátként szereted, és hozzámész, bánni fogod. Évekkel később majd férjjel a nyakadon, 1-2 gyerek mellett jön majd valaki akibe tényleg szerelmes leszel, és vagy borítasz mindent, vagy leéled az életed olyannal akit nem szeretsz. Mert a barátság az barátság. Semmi köze nincs a szerelemhez.

AZT az érzést semmi nem pótolja, hogy az igazi szerelmeddel szeretkezel, éled meg a mindennapokat és vele kötötted össze az életedet hivatalosan is egymáshoz tartoztok, nem egy pótlékkal.

2018. nov. 29. 19:04
 27/35 anonim válasza:
100%
Én szerelem nélkül házasodtam, és nem gondoltam volna, de pár hónap se telt el és annyira beleszerettem hogy azóta el se tudom nélküle képzelni az életet, nem csak a lelkitársam, a legjobb barátom, hanem életem értelme is :)
2018. dec. 3. 01:35
 28/35 anonim ***** válasza:

"Évekkel később majd férjjel a nyakadon, 1-2 gyerek mellett jön majd valaki akibe tényleg szerelmes leszel, és vagy borítasz mindent, vagy leéled az életed olyannal akit nem szeretsz."

1. Szereti, csak máshogy.

2. Ha szerelemből mész férjhez, akkor is lehet, hogy később másba leszel szerelmes, és akkor ugyanez az érzés fog előjönni...

2018. dec. 3. 06:57
 29/35 anonim ***** válasza:

28. Èn igazi szerelemről beszélek. AZ nem múlik el, és nem lesz màsba szerelmes mellette az ember. Ha ilyen van, az sose volt valódi szerelem, max fellàngolàs. A fellàngolàs meg a szerelem se ugyanaz. A baràtsàgnak sincs semmi köze a szerelemhez. Persze hitegetheti magàt az ember, hogy elég egy életre, ha nem szerelemmel hanem csak mâshogy, baràtként szereti, de nincs így. Ha plusz még nem is kívànja igazàn akkor lesz még a szerelem nélküli hàzassàgàban kifejezetten szar, vagy középszerű szex is, vagy szexmentesség. Hurrà. Az aztàn a jó élet! .... Ja nem.

Aztàn vagy él egy langyi kapcsolatban szerelem és vàgy nélkül vagy vàlik. De akkor meg mi értelme volt egyàltalàn hàzasodni? Na mindegy. A kérdező dolga. Èn csak vàlaszoltam az ő feltett kérdésére. Egyéni véleményekről teljesen felesleges vitàt nyitni, így nem teszem. Egyértelmű, hogy teljesen màsok a nézeteink témàban.

2018. dec. 3. 13:42
 30/35 anonim ***** válasza:

"Èn igazi szerelemről beszélek. ... A baràtsàgnak sincs semmi köze a szerelemhez."

Szerinted. Szerintem meg barátság nélkül nincs igazi szerelem, olyan, amiről te beszélsz.

2018. dec. 3. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!