Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi! Érdemes szerelem nélkül házasodni?
Kapásból mondanám, hogy nem, de azért mégsem ennyire egyértelmű a helyzet.
Szerintem az a lényeg, hogy elé tudod-e viselni a közelségét, azt, hogy hozzád ér. Képes vagy-e szexelni vele, nem egyszer-kétszer, hanem évekig. El tudod-e viselni éjjel-nappal a közeledben? A dolgait, a motoszkálását, ha beteg stb. Magadhoz kötnéd-e örökre egy gyerekkel? (ha elváltok, akkor is megmarad a kötelék)
Én azt tanácsolom, legyél őszinte. Mondd meg, hogy te nem vagy szerelmes, de elfogadod társként, és ha ő ezt így elfogadja, te pedig lemondasz a szerelemről, akkor miért ne, akár működhet is.
Gondold ezeket át, és utána dönts.
Nem. Főleg úgy nem, hogy a másik fél meg szerelmes beléd.
Az együtt élés nem egyszerű, ahhoz szeretni kell egymást, hogy elviseljétek egymás hülyeségeit.
Nem érdemes.
Ha jól értem, a baráti szintű összhang megvan ezzel a férfival, de szexuálisan nem kívánod.
Akkor hogyan mennének végbe az aktusok? Közben mindig elmondanál egy miatyánkot, hogy kibírd?????
Azt hazudnád neki, hogy neked is jó volt?
Ha megszületik a gyerek, akkor pedig a gyerekre való hivatkozással távol fogod tartani magadtól a párodat. Kielégítetlen leszel és egyre hisztisebb. A párod minden gesztusa idegesíteni fog. Ehhez járulnak a gyerekkel kapcsolatos terhek. Vele is ordítani fogsz, ha látod, hogy párod tulajdonságai ütköznek ki rajta.
Otthon pokollá válik a légkör, párod vagy a munkájába menekül, vagy a haverokhoz, vagy időigényes hobbijai lesznek - vagy megcsal.
Előbb-utóbb elváltok és te minden férfit megutálva neveled fel a fiadat vagy lányodat. Aki, ha lány lesz, emiatt utálni fogja a férfiakat, ha fiú, akkor majd róla szólnak az olyan GYK-s kérdések, hogy "Miért van ennyi szűz férfi 30 évesen?".
De egyébként az akadályt te csináltad magadnak: "megfogadtam szerelem soha többet". Hát ismerd be, hogy ez egy buta fogadalom volt. Engedd le magad, hogy újra lehess szerelmes. Akkor minden jól alakulhat.
Egy jó házasság alapja a barátság, ez marad akkor is, ha a lángoló szerelem elmúlik.
Ha van szex, és működik, akkor is miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!