Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi! Érdemes szerelem nélkül házasodni?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok. 3x voltam szerelmes a legutolsó nagyon csúnya véget ért akkor megfogadtam szerelem soha többet. Lassan gyereket szeretnék. Van egy férfi. Évek óta szerelmes belém. Én szeretem, de csak barátként. Érdemes egy kapcsolatot megpróbálni vele? Ő házasságot, gyereket akar.
2018. nov. 26. 13:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
fene tudja. ha megmondanád a csávónak hogy ez a helyzet akkor is belemenne?
2018. nov. 26. 13:44
 2/35 anonim ***** válasza:
86%
amúgy sztem elég hama idegesíteni kezdene a csávó ha nem vagy belé szerelmes. bár fene tudja milyen szinten a barátod.
2018. nov. 26. 13:47
 3/35 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
2018. nov. 26. 13:50
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

Kapásból mondanám, hogy nem, de azért mégsem ennyire egyértelmű a helyzet.

Szerintem az a lényeg, hogy elé tudod-e viselni a közelségét, azt, hogy hozzád ér. Képes vagy-e szexelni vele, nem egyszer-kétszer, hanem évekig. El tudod-e viselni éjjel-nappal a közeledben? A dolgait, a motoszkálását, ha beteg stb. Magadhoz kötnéd-e örökre egy gyerekkel? (ha elváltok, akkor is megmarad a kötelék)

Én azt tanácsolom, legyél őszinte. Mondd meg, hogy te nem vagy szerelmes, de elfogadod társként, és ha ő ezt így elfogadja, te pedig lemondasz a szerelemről, akkor miért ne, akár működhet is.

Gondold ezeket át, és utána dönts.

2018. nov. 26. 13:53
 5/35 anonim válasza:
79%
Szerintem nem. Nem azért, mert egy nagy romantikus típus vagyok, hanem ilyen "kedvelem" alapokra építkezni nem valami stabil. Sokkal jobban fognak zavarni az apró hülyeségei, amik előjönnek majd. És még olyanba is belefuthatsz idővel, hogy márpedig ő érezni akarja a párja szerelmét, és ha tőled nem kaphatja meg, végül megkeresi másutt.
2018. nov. 26. 13:55
 6/35 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Főleg úgy nem, hogy a másik fél meg szerelmes beléd.

Az együtt élés nem egyszerű, ahhoz szeretni kell egymást, hogy elviseljétek egymás hülyeségeit.

2018. nov. 26. 14:00
 7/35 anonim ***** válasza:
98%

Nem érdemes.

Ha jól értem, a baráti szintű összhang megvan ezzel a férfival, de szexuálisan nem kívánod.

Akkor hogyan mennének végbe az aktusok? Közben mindig elmondanál egy miatyánkot, hogy kibírd?????

Azt hazudnád neki, hogy neked is jó volt?

Ha megszületik a gyerek, akkor pedig a gyerekre való hivatkozással távol fogod tartani magadtól a párodat. Kielégítetlen leszel és egyre hisztisebb. A párod minden gesztusa idegesíteni fog. Ehhez járulnak a gyerekkel kapcsolatos terhek. Vele is ordítani fogsz, ha látod, hogy párod tulajdonságai ütköznek ki rajta.

Otthon pokollá válik a légkör, párod vagy a munkájába menekül, vagy a haverokhoz, vagy időigényes hobbijai lesznek - vagy megcsal.

Előbb-utóbb elváltok és te minden férfit megutálva neveled fel a fiadat vagy lányodat. Aki, ha lány lesz, emiatt utálni fogja a férfiakat, ha fiú, akkor majd róla szólnak az olyan GYK-s kérdések, hogy "Miért van ennyi szűz férfi 30 évesen?".

De egyébként az akadályt te csináltad magadnak: "megfogadtam szerelem soha többet". Hát ismerd be, hogy ez egy buta fogadalom volt. Engedd le magad, hogy újra lehess szerelmes. Akkor minden jól alakulhat.

2018. nov. 26. 14:08
 8/35 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon jók az eddigi pro és kontrák. Én azt mondom nem mégpedig azért nem, mert mi lesz, ha végül pár even belül már a gyerek mellett szerelmes leszel és boldog vagy mással? :)
2018. nov. 26. 14:11
 9/35 anonim ***** válasza:
60%
A 2. házasságok sokkal stabilabbak, ilyenkor már nincs az emberen rózsaszín szemüveg. Ha hozza az elvártat, miért ne?
2018. nov. 26. 14:12
 10/35 anonim ***** válasza:
30%

Egy jó házasság alapja a barátság, ez marad akkor is, ha a lángoló szerelem elmúlik.

Ha van szex, és működik, akkor is miért ne?

2018. nov. 26. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!