Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Alkalmatlan vagyok a házasságr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmatlan vagyok a házasságra. Vannak itt még ilyenek?

Figyelt kérdés

1. Szeretek egyedül lenni, egy sima párkapcsolat is megterhelő nekem.

Nem igénylem, hogy állandóan legyen körülöttem valaki, sőt kifejezetten idegesít. Szükségem van arra, hogy naponta minimum 5 órát egyedül legyek.

2. Egyedül szeretek enni és aludni. Zavar, ha ezt mindig mással kell megtennem.

3. A szex nem érdekel, nem tudnék napi/heti szinten szexelni, mert egyszerűen nem érdekel, és rosszul vagyok a gondolatától, hogy valaki ilyen szinten használja a testem, és követelje magának, hogy megkapja a szexadagját.

4. Utálom a rokoni összejöveteleket, márpedig kapnék ebből a másik oldalról is, elég nekem a sajátom.

5. Zavarna az anyagi függés, úgy értem, ha van is saját bevételem, valahol mégis sok minden közös egy házasságban, és nem akarok függni olyan szinten, hogy közös lakás, közös autó. És ha szétmegyünk? Értitek.

6. Nem akarok gyereket.

7. Nem akarok senkire főzni, mosni, takarítani. Azt látom, hogy a pároknál ez nagyrészt, nagyon nagy százalékban még mindig a nők reszortja, engem frusztrálna, ha ezt elvárná tőlem valaki.

8. Nem tudnék alkalmazkodni, zavarna, hogy az időmmel és a tevékenységeimmel mindig el kellene számolnom. Most itt vagyok, most ezt csinálom, most oda megyek, eddigre meg addigra érek haza stb. Vagy ha ottho lennék, akkor alkalmazkodni, éállandóan körülöttem lenne, mindig tekintettel kéne egymásra lenni, legalább otthon szeretem elengedni magam, nyugton lenni. Szóval nem bírnám, szeretek szabad lenni.

9. Hihetetlenül sok megcsalós esetet látok magam körül, és miért lennénk pont mi kivételek? Nem tudnám feldolgozni.

Márpedig a fenti pontok miatt bárki 2 hét után lazán megcsalhatna, mert nem vagyok egy született feleség.

Nem áll szándékomban soha férjhez menni, és ezek alapján senki el sem venne.

Csak érdekelne, hogy van-e hasonló vki, akár ffi is?

Trollok kíméljenek, cikizést nem kérek.

2018. nov. 7. 17:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20 Ne haragudj de nem tudom megàllni hogy ne kérdezzem meg. Egy ilyen nőt mi a büdös francért kellett elvenned ha neked az ő személyisége és vàgyai nem tetszenek. Esküszöm nem èrtem az ilyen kapcsolatokat. Első randin feleségül vetted vagy mi? Nem igaz hofy ezek a dolgok egy kapcsolat alatt hetek- hónapok- plàne 1 vagy több év alatt nem derülnek ki! Minek maradtàl vele? Minek vetted el? Miért vagy még vele?
2018. nov. 8. 15:28
 22/27 anonim ***** válasza:
A 3as pontot kivéve totál ugyanilyen vagyok :D
2018. nov. 8. 20:26
 23/27 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen minek gondolsz egyáltalán a házasságra vagy akár csak a párkapcsolatra? Amit eddig írtál, abból nem derül ki, mit adhatna neked egyáltalán egy férfi.

Külön élni, néha összetalálkozni, beszélgetni, egy-két közös programot csinálni, mindezt szexmentesen, erre a baráti kapcsolatok is tökéletesen alkalmasak...

2018. nov. 8. 21:37
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

21-es. Mert én is olyan vagyok mint az itt síró férfiak többsége, hogy nem találok nőt, senkinek sem vagyok szimpatikus stb. Amikor végre szóba állt velem valaki, akkor meg repdestem az örömtől. Aztán ő lett a feleségem. Sosem volt jó szinte semmilyen területen, de legalább nem kellett egyedül élnem. Végül is igazad van, vagy azért sz*r mert nincs senkim, vagy azért mert van.

Szerintem egy aranyos, kedves és relatív de szép nőt egy közönséges és átlagos férfi nem kaphat. Azokat hadseregnyi férfi ostromolja, és csak a Mr. Tökély kaphatja meg. Szóval amiért nekem csak ilyen jutott, én ezen nem csodálkozom. Az, hogy emberileg normális vagyok még beugrónak is kevés egy "jó" nőhöz.

2018. nov. 9. 10:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te a feleségedet egy rakás szarnak tartod a legelejétől fogva, csak azért vagy vele, mert mást nem találtál, és most meg nem érted, miért boldogtalan a házasságod, meg miért nem kedves veled a csaj, akit eleve kutyába se nézel? És még "emberileg normálisnak" tartod magad?

Beszarás bazzeg...

2018. nov. 9. 11:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja értem. Nos akkor ezt magadnak köszönheted. Ha ló nincs marad a szamàr kapcsolatok SOHA nem működnek. Èsa működèst úgy értem, hogy nem elvegetàlnak egymâs mellett, hanem összeillő pàrok , boldogo, szeretik, tisztelik egymàst, és a felmerülő esetleges problémàkat együtt megoldjàk. De az ilyenhez egy erős alap kell. Èrzelmi alap, lelki , és fizikai. Magyarul ha nem szereted a pàrod, a személyiségetek nem passzol, sem az igényeitek, és még a szex is egy kalap szar, akkor ez még rosszabb mintha egyedül van az ember. Tényleg megéri a fosban ülni? Nem úgy tűnik az íràsodból. De a vàltozàs rajtatok múlik. Az egy dolog hogy össze sem szabadott volna hàzasodnotok, de a hàtralévő életeteket is elcseszitek. Ez tényleg jobb mint nyugiban egyedül? Ès ne mond hogy a gyerek miatt maradsz mert ez kifogàs. A gyereknek se jó példa egy ilyen rideg kapcsolat, és nem hülye. Èrzékeli, hogy köztetek nem ok a dolog.
2018. nov. 9. 16:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így mint te. Én inkább azt nem értem, hogy min tépelődsz. Nincs párkapcsolatod, nem is akarsz, ennyi. Ez a világ legegyszerűbb helyzete. Mit kell ezen ragozni, pontokba szedett listázni, filózni?
2018. nov. 14. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!