Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Alkalmatlan vagyok a házasságr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmatlan vagyok a házasságra. Vannak itt még ilyenek?

Figyelt kérdés

1. Szeretek egyedül lenni, egy sima párkapcsolat is megterhelő nekem.

Nem igénylem, hogy állandóan legyen körülöttem valaki, sőt kifejezetten idegesít. Szükségem van arra, hogy naponta minimum 5 órát egyedül legyek.

2. Egyedül szeretek enni és aludni. Zavar, ha ezt mindig mással kell megtennem.

3. A szex nem érdekel, nem tudnék napi/heti szinten szexelni, mert egyszerűen nem érdekel, és rosszul vagyok a gondolatától, hogy valaki ilyen szinten használja a testem, és követelje magának, hogy megkapja a szexadagját.

4. Utálom a rokoni összejöveteleket, márpedig kapnék ebből a másik oldalról is, elég nekem a sajátom.

5. Zavarna az anyagi függés, úgy értem, ha van is saját bevételem, valahol mégis sok minden közös egy házasságban, és nem akarok függni olyan szinten, hogy közös lakás, közös autó. És ha szétmegyünk? Értitek.

6. Nem akarok gyereket.

7. Nem akarok senkire főzni, mosni, takarítani. Azt látom, hogy a pároknál ez nagyrészt, nagyon nagy százalékban még mindig a nők reszortja, engem frusztrálna, ha ezt elvárná tőlem valaki.

8. Nem tudnék alkalmazkodni, zavarna, hogy az időmmel és a tevékenységeimmel mindig el kellene számolnom. Most itt vagyok, most ezt csinálom, most oda megyek, eddigre meg addigra érek haza stb. Vagy ha ottho lennék, akkor alkalmazkodni, éállandóan körülöttem lenne, mindig tekintettel kéne egymásra lenni, legalább otthon szeretem elengedni magam, nyugton lenni. Szóval nem bírnám, szeretek szabad lenni.

9. Hihetetlenül sok megcsalós esetet látok magam körül, és miért lennénk pont mi kivételek? Nem tudnám feldolgozni.

Márpedig a fenti pontok miatt bárki 2 hét után lazán megcsalhatna, mert nem vagyok egy született feleség.

Nem áll szándékomban soha férjhez menni, és ezek alapján senki el sem venne.

Csak érdekelne, hogy van-e hasonló vki, akár ffi is?

Trollok kíméljenek, cikizést nem kérek.

2018. nov. 7. 17:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

de épp ez az, hogy átéltem, milyen egy jónak nevezhető kapcs., de az egyedüllét ennél is csábítóbb volt.

nagyon serényen működtem a konyhában, az ágyban, és volt, h. boldog is voltam.

de aztán csak elfáradtam, mert ez nem nekem való volt, ez teljesen független a kapcs. minőségétől, mert ti mind azt mondjátok, ez kívülről orvosolható, ha majd jön a herceg fehér lovon.

de ez nincs így, jó emberekkel voltam együtt, de én magam nem vagyok erre a dologra való.

Németh László Iszony c. regényét, ha ismeritek.

olyan vagyok, mint Nelli.

és nem akarok addig eljutni, h. bántalmazzam a párom.

2018. nov. 7. 18:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A következő pontokban teljesen egyezünk: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8.

Csak annyi a különbség, hogy számomra fontos a jó szex és simán feldolgozok bármit, beleértve a megcsalást is (nyilván a kapcsolatnak annyi lenne, de én nem török össze ilyesmi miatt). Én is így álltam a kapcsolatokhoz, amíg meg nem ismertem a férjem, aki szintén sok egyedüllétet igényel, akinek szintén alap, hogy az anyagiakat külön kezeljük, aki ugyanolyan mértékben kiveszi a részét a háztartásból, mint én, aki szintén nem akar gyereket, akinek szintén nincsenek szoros rokoni kapcsolatai és aki simán ad nekem annyi teret, amennyire szükségem van (mint ahogy én is neki). Nem kell beszámolnom, hová megyek és kivel vagy mikor érek haza (magamtól szoktam szólni, nem érzem a kényszert, így nem okoz gondot), simán utazunk, fesztiválozunk egymás nélkül is (a közösek mellett), teljesen megbízunk egymásban és nem korlátozzuk egymást. Igazából mielőtt megismertem volna, nekem is púp volt a hátamon a párkapcsolatok gondolata, teljesen boldog voltam egyedül, ő viszont igenis pluszt ad az életemhez. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy léteznek még ilyen emberek, mint mi, meg lehet találni így is azt, aki mellett boldog lehet az ember. Ettől függetlenül szerintem ne erőltess semmit, ha így boldogabb vagy, akkor élj így, senkinek semmi köze hozzá :)

2018. nov. 7. 18:59
 13/27 A kérdező kommentje:

Ez az!

Németh Lászlónak ez a méltán népszerű regénye egy férfihoz nem vonzódó, hideg természetű fiatalasszony házasságának tragédiájáról szól. Ottrubai Nelli családi okokból kénytelen hozzámenni Takaró Sándorhoz, a társadalmi ranglétrán felfelé kapaszkodó gazdag parasztság e vérbő és olvadékony természetű, jellegzetes képviselőjéhez. Nelli mindent megpróbál, hogy házasságát elviselhetővé tegye, de zárkózott, magának való, eredendően tiszta és magányos egyénsiége fellázad, valósággal megöli férjét, végül pedig a másokért vállalt munka önzetlen örömében találja meg a megtisztulás, meggyalázott élete értelmét. A regény nemcsak döbbenetes erejű lélekrajz, hanem a letűnt falusi úri világ életének pompás képe is.

2018. nov. 7. 18:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Regen ilyen voltam de már elmúlt
2018. nov. 7. 19:06
 15/27 peca1000 ***** válasza:
77%

Legyèl mingli!

Hetente 2-3 alkalommal találkoznál a pasiddal, ide oda elmentek, egy kis szex, oszt csókolom.

Mindenki otthon alszik, és kel fel, akkor amikor akar, szürke hétköznapokat egyedül éled meg.

Az fura, hogy nem vàgysz a szexre.

2018. nov. 7. 20:59
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
Olyan vagy mint a feleségem!!! Esküszöm, ezt ő is írhatta volna. Viszont az a baj, hogy én egy ilyen nőt vettem feleségül, ezzel el is b*sztam az egész életem.
2018. nov. 7. 22:57
 17/27 Fish1 ***** válasza:
100%

Néhány dologban én is hasonlóan gondolkodom. Így érzem jól magam és nem érdekel, hogy ki mit gondol erről. Szerintem minden ember megtalálja a neki megfelelő párt, vagy ha párt nem akar, akkor hasonló barátokat vagy ismerősöket.

Szerintem ez a gondolkodásmód is rendben van, ha mindenki egyforma lenne, dögunalom lenne a világ. 😀

2018. nov. 8. 05:24
 18/27 A kérdező kommentje:

hát válj el! :)

feleséged zsákbamacskát árult talán, nem derült ki idejekorán, hogy ilyen?

neked mi okozza a legfőbb problémákat vele a házasságban, mit tudsz legnehezebben tolerálni, elviselni?

2018. nov. 8. 06:37
 19/27 A kérdező kommentje:

15 "Az fura, hogy nem vàgysz a szexre."

a hátam közepére sem kívánom.

sőt, sztem ez az egyik legfőbb faktor, ami alkalmatlanná tesz egy párkapcs.-ra.

az aszexuális pasi meg ritka, mint a rózsaszín párduc.

:(

2018. nov. 8. 06:38
 20/27 anonim ***** válasza:

Sorolom:

- Jól el van a kis világában a gyerekkel, hogy velem mi van az már nem érdekli.

- Semmi testi kontaktus nincs, saját bevallása szerint neki a szexmentes élet lenne a tökéletes.

- Amit én szeretnék mint stratégiai családi tervet, az csak addig mehet, amíg az ő elképzeléseivel egyezik.

- Egoista, ami neki nem jó, ami neki nem tetszik, azt ő nem is csinálja.

- Nulla alkalmazkodó képesség.

- Érzelmileg egy jégcsap.

- A legfontosabb emberek az életében a szülei( ugyan olyanok mint ő), tőlem bármikor, egy könnycsepp nélkül el tudna válni.

- A legfontosabb dolog az életében a harácsolás, a pénz. Persze nem az elköltése, hanem a pénz gyűjtése. A bankban már több millió forintunk van, de most már szükségem lenne egy szemüvegre, erre azt mondja, hogy gyűjtsem rá össze a pénzt, hiszen nekem kell.

- A családom összes tagját megsértette már, baráti körünk nincs, mert gyűlöli az embereket.

- Mindenkiben rosszat lát.

Szóval ilyen dolgok a teljesség igénye nélkül.

2018. nov. 8. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!