Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is van így a házasságában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így a házasságában?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk együtt a párommal, 5 éve házasok, de nekem már évek óta nem hiányzik vele a szex, most pedig már egyáltalán nem szeretnék lefeküdni vele.

Jól kijövünk a férjemmel, jókat tudunk beszélgetni, ő a legjobb barátom, mindenben számíthatok rá, nem iszik, nem cigizik, nem beszél csúnyán, egy igazi úriember, de mégis ez van, és ez teljesen felőröl. Más is így van a házasságában? Mit lehetne tenni?

2018. okt. 29. 17:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
31%
És a férfiak a szemetek mert megcsalják az asszonyt!! Szerintem ezt a házasságot kár erőltetni! Vagy ha nem akarsz válni mond neki hogy tarthat arra szeretőt hogy a szükségleteit kielégítse!! Te nem vágysz szexre ő igen. Addig csinálj neki valami kaját amíg más nő megadja neki amire te sajnos már nem vagy képes!! Hidd el ha egy másik nő a képbe kerülne gyorsan vissza térne a szexuális vágyad iránta!! Amikor elveszítünk valakit akkor értékeljük igazán!! 36/Nő
2018. okt. 30. 15:51
 32/37 anonim ***** válasza:
60%
OK, de ne legyél felháborodva, ha megcsal. Ugyanis te kergeted bele más nő karjaiba!
2018. okt. 30. 23:41
 33/37 anonim ***** válasza:

Akik megcsalásról beszélnek, azok amúgy normálisak?

Ez egy teljesen kezelhető probléma.

2018. okt. 31. 09:14
 34/37 anonim ***** válasza:
56%

neharagudj egy ferfi sincs aki orulne egy olyan nõnek aki nem akar / szeret vele sexelni.

Akkor miert tenned tonkre egy masik eletet ,hagyd hogy legyen ö is boldog-a ferj.

Ha nem hagyod es nemis.akarsz valtozni akkor egy önzõ nõ vagy. Persze az igazság fájdalmas.

2018. okt. 31. 11:12
 35/37 anonim ***** válasza:
Azt írod heti 3-szor van szex, de nem élvezed. Szerintem csak a mennyiség sok neked. Lehet ha heti 1-szer lenne azt élveznéd. Az a baj a férjed nagyobb étvágyú. Azt, hogy neked nem kell a szex akkor mondhatnád biztosra, ha legalább több hónapig nem lenne benne részed.Az a bajod, túlságosan el vagy kényeztetve.
2018. nov. 3. 21:56
 36/37 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én a legjobb példa. A feleségem hosszú éveken keresztül elutasított. Lettem egy depressziós szociopata, aki élvezi ha másnak rossz, nem akarok sosem semmi jót hallani. Örömmel hallgatom a TV-ben a rossz híreket, örülök ha másnak rossz. Ez van kedves nők, ide vezet a szexmegvonaás hogy rohadjatok meg!!!
2018. nov. 6. 23:35
 37/37 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ne vegyél minden nőt egy kalap alá! Én imádom a férjem és minden porcikáját!! Nagyon jó vele az ágyban. Én nem tudnám csak úgy vissza utasítani hisz fordítva nekem is nagyon rosszul esne! Babát várok de így is kívánom. Nem utolsó sorban ő lett az a férfi akivel el tudok menni! Voltak elötte hosszú kapcsolataim de semmi! Azt hittem velem van a baj! Hát nem! Függövé váltam de csakis vele!
2018. nov. 7. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!