Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is van így a házasságában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így a házasságában?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk együtt a párommal, 5 éve házasok, de nekem már évek óta nem hiányzik vele a szex, most pedig már egyáltalán nem szeretnék lefeküdni vele.

Jól kijövünk a férjemmel, jókat tudunk beszélgetni, ő a legjobb barátom, mindenben számíthatok rá, nem iszik, nem cigizik, nem beszél csúnyán, egy igazi úriember, de mégis ez van, és ez teljesen felőröl. Más is így van a házasságában? Mit lehetne tenni?

2018. okt. 29. 17:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
44%
Ha te nem akarsz szexelni, se elválni , akkor ne aláfeküdj mint valami darab fa, ajánld fel neki a nyitott kapcsolatot. Elég önző dolog lenne elvárni, hogy csak mert te frigid vagy, ő se élvezze a szexualitást.
2018. okt. 29. 19:01
 12/37 anonim ***** válasza:
75%

13-as "Elég önző dolog lenne elvárni, hogy csak mert te frigid vagy, ő se élvezze a szexualitást."

Egyelőre a dolog úgy áll, hogy szegény kérdező alkalmazkodik a végsőkig a pasihoz, és tesz a kedvére hetente háromszor, habár se teste, se lelke nem kívánja.

Az önző dolog fennáll a pasi részéről!

Szerencsétlen, szexre éhes ember, igaz, hát kit fog megtömni eztán?

Mivel a kérdező szereti, lehet, hogy az erkölcsi krédójába nem férne bele a nyitott házasság.

2018. okt. 29. 19:39
 13/37 anonim ***** válasza:
48%
Nem szedsz fogamzásgátlót? Simán lehet, hogy az miatt csökkent így le a libidód. Egy hormonális vérvétel sem ártana, mint kiderült, nekem a magas prolaktinom miatt volt hüvelyszárazságom és alacsony libidóm. Mióta rendben vagyok újra úgy kívánom a férjem, mintha 1-2 éve lennénk együtt. Ha nem testi oka van megoldás lehet még pszichológus, párterápia vagy szexuálpszichológus.
2018. okt. 29. 19:43
 14/37 anonim ***** válasza:
78%

11-es, szerintem rossz nyomon jársz, amikor ezt írtad:

" hiszen hiányérzeted van, boldogtalan, frusztrált, elégedetlen vagy mellette, mert nem kapod meg mindazt amit egy valódi társ mellett kellene kapni."

Szerintem pont nem akar a Kérdező már mást megkapni. Köszöni, akkor lenne jól, ha szex nem lenne, és amúgy a házasságuk egy szövetség.

Amúgy sokan vannak így. Mármint hogy amúgy működik, nagyon is élhető a közös élet, de szex nélkül.

Van ilyen.

2018. okt. 29. 19:57
 15/37 anonim ***** válasza:
45%

15-ös írta:

" Nem szedsz fogamzásgátlót? Simán lehet, hogy az miatt csökkent így le a libidód."

Bocs, de ekkora orbitális fasságot még nem hallottam.

Pont, hogy a hormonális fogamzásgátlók viszik le a libidót a béka segge alá a nők 99 %-ánál.

Én amikor abbahagytam, a férjem nem bírt velem kb. (Előtte meg hetekig meglettem volna szex nélkül simán.)

2018. okt. 29. 20:02
 16/37 anonim ***** válasza:
86%
13 evig eltem az exemmel es az elejen a napi 2-3-4 2-3 ev alatt redukalodott kethavi 1x-re.....nem kivantam, kenyszerbol csinaltam, de az gaz. A Kerdezo nem aszexualis hiszen regen jo volt neki egyszeruen "nem ugy" szereti a parjat, ennyi. A pasi amugy nem önző mert a nő nem mondta neki hogy sz.r a szex es nem kivanja, nema gyereknek anyja se erti a szavat....
2018. okt. 29. 20:11
 17/37 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, azt, hogy nincs betegséged, te mondod, vagy az orvos? Nekem is úgy derült ki, hogy fertőzésem van, hogy nem volt libidóm (se más tünetem, csak ennyi).

Amúgy szexuálpszichológust megérné felkeresni, ő biztosan tud hasznosat mondani.

2018. okt. 29. 20:14
 18/37 anonim ***** válasza:

"A Kerdezo nem aszexualis hiszen regen jo volt neki egyszeruen "nem ugy" szereti a parjat, ennyi."

közben válhatott aszexuálissá.

olvasd el Han Kang Növényevő c. regényét, ott is házasságban élt a csaj, majd már nem kívánta a szexet.

mivel senki mással sem akar szexelni, nemérdekli a szex, simán lehet aszexuális.

vannak, akik erre később döbbennek rá.

ezzel semmi baj nincs alapjáraton, de szingliként vagy egy másik aszexuális mellett kevésbé ehéz megélni.

2018. okt. 29. 20:16
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
14. Mert az aztàn marha kielégítő ha alàfekszik mint egy darab szar .... Nesze csinàld, majd szólj ha végeztél, igyekszem addig màsra gondolni. Nincs annàl lelombozóbb mikor làtod, hogy a màsik a hàta közepére se kívàn. Nem kell màrtírkodni, hogy elviseli a szexet. Ha a pàrjàra tényleg gondolna, nem így viselkedne.. Igen, önzés hogy nem őszinte, önzés hogy a férjét is arra ítéli hogy egy langyos fosban éljen. Ez max baràtsàg nem hàzassàg. Felesleges erőltetni.
2018. okt. 29. 20:28
 20/37 anonim ***** válasza:
39%
Ha egy felnott embert, az erre megfelelo korban egyaltalan nem erdekel a szexualitas, sot mi tobb fajdalommal eli meg az aktusokat, az NEM normalis allapot. Ott vagy fizikailag all fent betegseg vagy pedig aszexualitasrol beszelhetunk, ami szinten nem egy alap allapot az embereknek. Attol, hogy te azt hiszed hogy nem vagy beteg, az meg nem jelenti azt hogy egeszseges vagy.
2018. okt. 29. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!