Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így a házasságában?
11 éve vagyunk együtt a párommal, 5 éve házasok, de nekem már évek óta nem hiányzik vele a szex, most pedig már egyáltalán nem szeretnék lefeküdni vele.
Jól kijövünk a férjemmel, jókat tudunk beszélgetni, ő a legjobb barátom, mindenben számíthatok rá, nem iszik, nem cigizik, nem beszél csúnyán, egy igazi úriember, de mégis ez van, és ez teljesen felőröl. Más is így van a házasságában? Mit lehetne tenni?
13-as "Elég önző dolog lenne elvárni, hogy csak mert te frigid vagy, ő se élvezze a szexualitást."
Egyelőre a dolog úgy áll, hogy szegény kérdező alkalmazkodik a végsőkig a pasihoz, és tesz a kedvére hetente háromszor, habár se teste, se lelke nem kívánja.
Az önző dolog fennáll a pasi részéről!
Szerencsétlen, szexre éhes ember, igaz, hát kit fog megtömni eztán?
Mivel a kérdező szereti, lehet, hogy az erkölcsi krédójába nem férne bele a nyitott házasság.
11-es, szerintem rossz nyomon jársz, amikor ezt írtad:
" hiszen hiányérzeted van, boldogtalan, frusztrált, elégedetlen vagy mellette, mert nem kapod meg mindazt amit egy valódi társ mellett kellene kapni."
Szerintem pont nem akar a Kérdező már mást megkapni. Köszöni, akkor lenne jól, ha szex nem lenne, és amúgy a házasságuk egy szövetség.
Amúgy sokan vannak így. Mármint hogy amúgy működik, nagyon is élhető a közös élet, de szex nélkül.
Van ilyen.
15-ös írta:
" Nem szedsz fogamzásgátlót? Simán lehet, hogy az miatt csökkent így le a libidód."
Bocs, de ekkora orbitális fasságot még nem hallottam.
Pont, hogy a hormonális fogamzásgátlók viszik le a libidót a béka segge alá a nők 99 %-ánál.
Én amikor abbahagytam, a férjem nem bírt velem kb. (Előtte meg hetekig meglettem volna szex nélkül simán.)
Kérdező, azt, hogy nincs betegséged, te mondod, vagy az orvos? Nekem is úgy derült ki, hogy fertőzésem van, hogy nem volt libidóm (se más tünetem, csak ennyi).
Amúgy szexuálpszichológust megérné felkeresni, ő biztosan tud hasznosat mondani.
"A Kerdezo nem aszexualis hiszen regen jo volt neki egyszeruen "nem ugy" szereti a parjat, ennyi."
közben válhatott aszexuálissá.
olvasd el Han Kang Növényevő c. regényét, ott is házasságban élt a csaj, majd már nem kívánta a szexet.
mivel senki mással sem akar szexelni, nemérdekli a szex, simán lehet aszexuális.
vannak, akik erre később döbbennek rá.
ezzel semmi baj nincs alapjáraton, de szingliként vagy egy másik aszexuális mellett kevésbé ehéz megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!