Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így a házasságában?
11 éve vagyunk együtt a párommal, 5 éve házasok, de nekem már évek óta nem hiányzik vele a szex, most pedig már egyáltalán nem szeretnék lefeküdni vele.
Jól kijövünk a férjemmel, jókat tudunk beszélgetni, ő a legjobb barátom, mindenben számíthatok rá, nem iszik, nem cigizik, nem beszél csúnyán, egy igazi úriember, de mégis ez van, és ez teljesen felőröl. Más is így van a házasságában? Mit lehetne tenni?
# 22 az aszexualitás NEM betegség!
mivel én is az vagyok, erről a partvonalról nézve a hozzád hasonlók a furabogarak számunkra, akiknél a szex ennyire kardinális kérdés.
miért nem lehet elfogadni, hogy vannak akik nem szeretik, nem akarják?
ettől még semmi baj nincs velünk, és többen vagyunk a társadalomban, mint gondolnád.
Neked az a biztonság tetszik, nyugalom ami most van.
Gondold végig ha így állsz hozzá milyen lehet veled a szex?
Ez így neked is rossz, olyan mint egy rossz munkahely ahova kényszerből jársz be.
Valószínűleg arról van szó, hogy már nem úgy szeretem a párom, ahogy kellene, csak mint egy jó barátot.
Elmondom neki az érzéseimet, nem akartam megbántani, de nem hiszem, hogy én egy életen keresztül tudok így élni.
24-es szovegertes. "Ami szinten nem egy alap allapot". Sehol sem irtam, hogy betegseg, de ettol meg nem lesz ez lesz az alap beallitottsaga egy embernek.
Es igen, sajnalom, hogy ez lathatolag ennyire frusztraciot okoz neked, de a szex egy egeszsegesen mukodo kapcsolatban igenis kardinalis keszseg. Szamodra nem az, de a tobbsegnek igen, es ha nem mukodik, akkor az egy atlagos ferfi/noi kapcsolatot igenis siman tonkretehet. Egy aszexualis nezet pedig ebben a tekintetben nem atlagos.
Ha te nem tudsz így élni, akkor ezek szerint téged is zavar.
Ebben az esetben én azt ajánlom: orvosi vizsgálat, hogy kizárhat legyen az egészségügyi probléma, utána (vagy közben) pedig szexuálpszichológus.
+ ketten is megpróbálhatjátok rendbe hozni (a fentebb írtak MELLETT természetesen), foglalkozzatok sokat aktívan egymással, randizzatok, szakadjatok ki a mindennapokból, valósítsatok meg valami rég halogatott tervet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!