Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sok éve vannak együtt azok mennyit szexeltek egy héten? A férjetek vagy ki kezdeményez többször?
Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 14:03
21/34 anonim válasza:
Ki az a barom aki a 0 szexet felpontozza, a sokat meg nem? Ha valakinek nincs szexuális élete az jó?
Gyökerek vagytok. Én holnap is megdugom az asszony.
22/34 anonim válasza:
A mennyiség nem mindig jelent minőséget, ráadásul korántsem biztos, hogy az egyik fél nem csak beadj aa derekát hanem valóban élvezi is.
23/34 anonim válasza:
21 inkább te vagy a gyökér :)))
24/34 anonim válasza:
16 eve vagyunk egyutt, ebol 14 eve elunk egyutt es 10 eve hazasok. Nalunk 3 alkalom per het a minimum, de vannak periodusok, mint pl. most az utobbi 6 honapban, hogy heti 5-6 alkalommal is egyutt vagyunk.
A kezdemenyezes az valtozo, de szinte fele fele aranyban kezdemenyezunk.
34N
25/34 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, 1 gyerek van. Heti 1 azért szokott lenni, de néha kimarad. De van amikor heti 2-3 is van. Én kb minden nap igényelném, a párom viszont fáradt hozzá, sokat dolgozik stb. Sajnos :/ 23 évesek vagyunk.
26/34 anonim válasza:
6 év, két gyerek után konkrétan szex heti 1-2 szokott összejönni, plusz amikor a srácaink a nagyszülőknél/dédiknél héderelnek, és nem vagyunk hullák. Férjem kívánná többször, ilyenkor alternatív utakat járunk, mert nekem a heti 2 behatolás bőségesen elég.
27/34 Klarom válasza:
Mi 7 éve vagyunk együtt heti 2 3 alkalommal vagyunk együtt és általában férjem kezdeményez.
28/34 anonim válasza:
Havi 1 kényszerből, a feleségem részéről.
29/34 anonim válasza:
7év 1gyerek fél évente 1. Ami jobban zavar, hogy csók meg simogatás is csak havi 1*van... 12est megértem. Én is ilyen cipőben járok. Bár sajnos a rendszeres sportot másfél éve feladtam. Minden időm a gyerek meg a munka. Na meg most vettem egy 7j kocsit ha már az asszony nem boldogít...Szeretőt meg férfinak nagyon nehéz találni főleg ovis gyerek mellett. Egyszer volt már egy évig. 41f Bp.
30/34 anonim válasza:
6 év után heti 1-2 alkalom, bár a kapcsolat elején sem volt igényünk ennél többre. Változó, hogy ki kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!