Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sok éve vannak együtt azok mennyit szexeltek egy héten? A férjetek vagy ki kezdeményez többször?
Szerintem párválasztásnál illő lenne közölnie annak aki nulla libidóval van, hogy ne haragudj, nálam ne számíts sokra. Jó neked ez így vagy nem?!
Ehelyett az van, hogy a férfiak többsége örül hogy végre valaki leállt velük, nem baj ha nincs szex, majd lesz... aztán mégse lett.
A gyerekeink születése előtt heti 2,a második gyerkőc után évi kettő lett.A feleségemnek elég lenne évi egy,az is szilveszterkor,mert ha átcsúszik a következő évre,akkor két évet is letud egyszerre.
Most biztos jönnek a tipikus női dumák,hogy bennem van a hiba.
Egyik napról a másikra nem lettem rosszabb az ágyban,mint előtte.Nagyon sokat foglalkozok a kicsikkel,legalább annyi pelenkát cserélek,mint ő,fürdetem etetem őket.
A házimunka nagy részét is én végzem,talán csak a mosást nem.Nem híztam el,mindig sportoltam.12év házasság alatt max 1évet kellett dolgoznia.A feleségem minden szabadidejében csak videójátékokkal játszik,rám nem áldoz időt.
A kezdeményezést feladtam,mert 95%-os az elutasítás.
A gyerekeink nélkül viszont nem tudnék élni.
Kedves 17-es! Nincs neki,egész nap a gyerekekkel van ,pár percre teszi ki a lábát a házból.Minden másodpercével el tudna számolni.
Lehetett ,ha csak nem tud osztódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!