Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik sok éve vannak együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sok éve vannak együtt azok mennyit szexeltek egy héten? A férjetek vagy ki kezdeményez többször?

Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 14:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem párválasztásnál illő lenne közölnie annak aki nulla libidóval van, hogy ne haragudj, nálam ne számíts sokra. Jó neked ez így vagy nem?!

Ehelyett az van, hogy a férfiak többsége örül hogy végre valaki leállt velük, nem baj ha nincs szex, majd lesz... aztán mégse lett.

2018. okt. 20. 17:49
 12/34 anonim ***** válasza:
63%
Te jó ég... Az előző hozzászólók többsége miért van még házasságban/párkapcsolatban egyáltalán?!
2018. okt. 20. 18:06
 13/34 anonim ***** válasza:
81%
7 év, heti 1-2-ra csökkent,ő többet kezdeményez, de a libidóm 0 lett,
2018. okt. 20. 18:16
 14/34 anonim ***** válasza:
91%
12 ev ,heti 3 ra csokkent,mivel nem reg szuletett a kisbabank.:)
2018. okt. 20. 18:47
 15/34 anonim ***** válasza:
39%
12-es. Vannak esetek, amikből nincs menekvés.
2018. okt. 20. 18:48
 16/34 anonim ***** válasza:
67%

A gyerekeink születése előtt heti 2,a második gyerkőc után évi kettő lett.A feleségemnek elég lenne évi egy,az is szilveszterkor,mert ha átcsúszik a következő évre,akkor két évet is letud egyszerre.

Most biztos jönnek a tipikus női dumák,hogy bennem van a hiba.

Egyik napról a másikra nem lettem rosszabb az ágyban,mint előtte.Nagyon sokat foglalkozok a kicsikkel,legalább annyi pelenkát cserélek,mint ő,fürdetem etetem őket.

A házimunka nagy részét is én végzem,talán csak a mosást nem.Nem híztam el,mindig sportoltam.12év házasság alatt max 1évet kellett dolgoznia.A feleségem minden szabadidejében csak videójátékokkal játszik,rám nem áldoz időt.

A kezdeményezést feladtam,mert 95%-os az elutasítás.

A gyerekeink nélkül viszont nem tudnék élni.

2018. okt. 20. 21:18
 17/34 anonim ***** válasza:
31%
Kedves utolsó, valószínűleg van neki más helyetted...
2018. okt. 20. 21:26
 18/34 anonim ***** válasza:

Kedves 17-es! Nincs neki,egész nap a gyerekekkel van ,pár percre teszi ki a lábát a házból.Minden másodpercével el tudna számolni.

Lehetett ,ha csak nem tud osztódni!

2018. okt. 20. 21:31
 19/34 anonim ***** válasza:
...lehetetlen...
2018. okt. 20. 21:32
 20/34 anonim ***** válasza:
81%
Az én ferjem is ezt mondaná... :S
2018. okt. 20. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!