Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször felmerül kérdéseknél, hogy a megcsalást meg lehet-e boxsátani, túl lehet-e lépni rajta és együtt maradni?
Van aki azt mondja, amíg nincs benne, másképp vélekedik,de ha vele is megtörténik mégsem hagyja el a csalót.
Ugyanúgy láttok egy egyszeri megcsalást meg egy több éves viszonyt egyazon nővel? Van különbség, vagy mindkettő ugyanúgy megboxsátható?
Mint ahogy nincs két egyforma párkapcsolat,úgy nincs két teljesen egyforma megcsalás sem,még ha a tipikus jelek szinte mindenkinél ugyanazok.
Én is mindig úgy vélekedtem,hogy a megcsalás semmilyen formáját nem tudnám megbocsátani,még egy hirtelen elcsattant csókot sem,de amikor belekerülsz,először nem hiszed el,hogy veled ilyen megtörténhetett.Azt gondolod,hogy csak a primitív emberekkel fordulhat elő,akik nem kommunikálnak,vagy csak a filmekben,de amikor rájössz,hogy ez a valóság,akkor csak egy kérdés jár a fejedben,hogy miért.
Aztán elötted könyörög a feleséged,hogy az egyetlen félrelépését próbáld megbocsátani,mert egy naív kis hülye,akit a kíváncsiság belevitt a bűnbe,mert előtted még soha nem volt pasival,te vagy neki az első.
Ilyenkor mindenki meginog,és már nem is olyan biztos az elveiben.
Én megbocsátottam,de soha nem felejtem el.
Jöttek a barátok és már elméletben levezényelték a válást és a vagyonmegosztást,majd az új barátnőnek valót is a nyakamba akarták varni.
Akadt köztük olyan tanárnő,aki egy buli alkalmával 6 diákjával feküdt le,a volt férje belehülyült.Volt akinek már két férje is volt egy-egy gyerekkel.
Furcsának tünt,hogy amiért ezek a nők a volt férjüket csalták meg és nem engem,ezért már ők teljesen normálisak voltak a haverok szemében.
A barátaim,családom tanácsával ellentétben maradtunk együtt,de nem bántam meg,a feleségem mindent megtesz,hogy kiérdemelje a bizalmam,én pedig soha nem hoztam fel azóta a témát.
szóval, ha jól értem, nem tudtad elfelejteni, és nem is beszéltek már róla, elfojtod, nem verbalizálod, de azért soha nem felejted el.
strucc-politika á lá.
hűtlen asszonyka meg kapar, hogy megfeleljen neked, te meg próbálsz kitartani.
asszem erre mondják, hogy lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!