Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes volt erre házasságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes volt erre házasságot alapozni?

Figyelt kérdés

A párom mellett volt egy érzelmi viszonyom (nem szexuális), kezdtem szerelmes lenni, gondolkodtam a szakításban.

De az illető, aki iránt így éreztem, nem akart harmadik lenni, nem tetszett neki, hogy udvarolgatok neki, miközben hivatalosan párom van, így derült égből villámcsapásként azt mondta, hogy ő ebből kiszáll, mert nem érzi tisztességesnek a helyzetet.

Ha még adott volna időt, döntésre juthattam volna, de így tulajdonképpen bennrekedtem a kapcsolatomban, ami már nem tesz boldoggá, és már azelőtt sem voltam boldog, hogy ezt az embert megismertem. Érezni is azért kezdtem iránta, mert otthon nem működnek jól a dolgok.

A lényeg a lényeg: beadtam a derekam, és gyorsan összeházasodtunk, miután Ő kilépett az életemből.

Szerintetek a házasság javíthat a kapcsolatunkon, és megóvhat attól, hogy még egyszer beleszeressek másba a párom mellett?

Én ebben bíztam mikor kimondtam az igent, de azóta eltelt kis idő, és nem mondhatom, hogy sokkal pozitívabb minden, de lehet, hogy én vagyok a türelmetlen.

2018. okt. 18. 01:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Ja és persze fogja a párodra.... Milyen lúzer vagy te?? Igen, lehet hogy kiakadt volna, lehet hogy nem tudtad volna lekoptatni egy darabig de lehet hogy közben talált volna valakit aki nem ekkora kretén mint te....
2018. okt. 18. 07:03
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem egyedi eset. Én is házas vagyok, a feleségemmel van 1-2 dolog amiben azonosan gondolkodunk, de a fő kérdésekben totálisan megvan a kompatibilitás hiánya. Szex, érzelmek, célok már teljesen a mérce két szélét képviseljük.

Minden nap egy szenvedés. Én érzelmes típus vagyok, és hiányzik az érintés a testiség. A feleségem egy gép, neki egyáltalán nem. Ami nekem célom, az őt nem érdekli, egyenesen hülyeségnek látja...stb.

Elválni nem akarok, mert a mai női elvárások annyira magasak, hogy azt én nem tudom megugrani. Válás után meg nem akarok úgyszintén remete életet élni, egy gyerektartás és egy 30m2-es garzon társaságában életem végéig. 40 feletti elvált férfi akinek már van gyereke, totálisan értéktelen a piacon. Így inkább maradok, a két sz*r közül a kevésbé sz*rt választom.

2018. okt. 18. 07:05
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
3-as Nagyon egyetértek a véleményeddel!! Nagyon jól fogalmaztál!!! Ott a pont!! És gyakorlatilag minden válaszoló igazat mond!! Házasodni azért mert hátha jobb lesz?? Akkor gyereket is azért vállalnátok hátha javít a dolgon? Sosem fog! Ebből sajnos válás lesz!!
2018. okt. 18. 07:47
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Bocsika, nem biztos, hogy értem!

Tehát van egy szr kapcsolatod a nőddel, aki mellett lett egy másik nő, aki talán jó lehetett volna. Mikor ez a másik nő lelépett, mert méltatlannak érezte a helyzetet, te tudva, hogy szr kapcsolatban ragadtál inkább feleségül vetted a nőt, aki mellett szr? És most sír a szád!

Ez most komoly??? Te tényleg ilyen életképtelen vagy vagy segít benne valaki?

Nem a másik nő miatt kellett volna kilépned, hanem magad miatt. De nem! Te b+, megnősültél. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...inkább sírnék

2018. okt. 18. 08:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és légyszi ne csináld fel! Nagyon gáz lesz a gyereknek is, meg a feleségednek is, hogy egy hazugság volt az egész, mikor egy új kis pillangó miatt mégis csak felrúgsz mindent.
2018. okt. 18. 08:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel nincs semmi alap.
2018. okt. 18. 10:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye. Váljatok el, ennek semmi értelme. Amúgy nyomi vagy.
2018. okt. 18. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Ne haragudj meg de életed legnagyobb hibáját most követted el...Nagyon durva hogy gondolhatod hogy a házasság megóv vagy vissza tarthat egy újabb érzéstől embertől! Innentől már csak a megcsalás marad neked, vagy pedig szépen kiszállsz ebből a kapcsolatból mert boldogtalanul valamit csinálni a legnagyobb marhaság.
2018. okt. 19. 15:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha más iránt éreztél vonzalmat akkor, hogy tudod boldogan elvenni feleségül??

Majd jön más , de nem akarok jósolni.

2018. okt. 20. 21:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért kérdezed,mert tudod a választ.

Házasságot nem azért kötünk,hogy hátha attól jobb lesz,hanem mert azt az embert akarjuk egy életen át, és vele akarunk közös gyerekeket.

Azzal,hogy így házasodtál,megaláztad a társadat, és önmagadat is. Méltatlan.

Addig válj el,amíg nincs gyereketek!

Inkább,minthogy megcsald és pokol legyen mindenki élete - főleg,ha még gyerek is lesz.

2018. okt. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!