Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes volt erre házasságot alapozni?
A párom mellett volt egy érzelmi viszonyom (nem szexuális), kezdtem szerelmes lenni, gondolkodtam a szakításban.
De az illető, aki iránt így éreztem, nem akart harmadik lenni, nem tetszett neki, hogy udvarolgatok neki, miközben hivatalosan párom van, így derült égből villámcsapásként azt mondta, hogy ő ebből kiszáll, mert nem érzi tisztességesnek a helyzetet.
Ha még adott volna időt, döntésre juthattam volna, de így tulajdonképpen bennrekedtem a kapcsolatomban, ami már nem tesz boldoggá, és már azelőtt sem voltam boldog, hogy ezt az embert megismertem. Érezni is azért kezdtem iránta, mert otthon nem működnek jól a dolgok.
A lényeg a lényeg: beadtam a derekam, és gyorsan összeházasodtunk, miután Ő kilépett az életemből.
Szerintetek a házasság javíthat a kapcsolatunkon, és megóvhat attól, hogy még egyszer beleszeressek másba a párom mellett?
Én ebben bíztam mikor kimondtam az igent, de azóta eltelt kis idő, és nem mondhatom, hogy sokkal pozitívabb minden, de lehet, hogy én vagyok a türelmetlen.
Nem egyedi eset. Én is házas vagyok, a feleségemmel van 1-2 dolog amiben azonosan gondolkodunk, de a fő kérdésekben totálisan megvan a kompatibilitás hiánya. Szex, érzelmek, célok már teljesen a mérce két szélét képviseljük.
Minden nap egy szenvedés. Én érzelmes típus vagyok, és hiányzik az érintés a testiség. A feleségem egy gép, neki egyáltalán nem. Ami nekem célom, az őt nem érdekli, egyenesen hülyeségnek látja...stb.
Elválni nem akarok, mert a mai női elvárások annyira magasak, hogy azt én nem tudom megugrani. Válás után meg nem akarok úgyszintén remete életet élni, egy gyerektartás és egy 30m2-es garzon társaságában életem végéig. 40 feletti elvált férfi akinek már van gyereke, totálisan értéktelen a piacon. Így inkább maradok, a két sz*r közül a kevésbé sz*rt választom.
Bocsika, nem biztos, hogy értem!
Tehát van egy szr kapcsolatod a nőddel, aki mellett lett egy másik nő, aki talán jó lehetett volna. Mikor ez a másik nő lelépett, mert méltatlannak érezte a helyzetet, te tudva, hogy szr kapcsolatban ragadtál inkább feleségül vetted a nőt, aki mellett szr? És most sír a szád!
Ez most komoly??? Te tényleg ilyen életképtelen vagy vagy segít benne valaki?
Nem a másik nő miatt kellett volna kilépned, hanem magad miatt. De nem! Te b+, megnősültél. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...inkább sírnék
Ha más iránt éreztél vonzalmat akkor, hogy tudod boldogan elvenni feleségül??
Majd jön más , de nem akarok jósolni.
Azért kérdezed,mert tudod a választ.
Házasságot nem azért kötünk,hogy hátha attól jobb lesz,hanem mert azt az embert akarjuk egy életen át, és vele akarunk közös gyerekeket.
Azzal,hogy így házasodtál,megaláztad a társadat, és önmagadat is. Méltatlan.
Addig válj el,amíg nincs gyereketek!
Inkább,minthogy megcsald és pokol legyen mindenki élete - főleg,ha még gyerek is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!