Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet ez válóok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez válóok?

Figyelt kérdés
17 éve élek házasságban a feleségemmel, de a szexuális életünk kimerül havi egy alkalomban. Nekem ez mindig is kevés volt, de ő azt mondta hogy neki még szinte ez is sok, és csak miattam teszi meg. Jelenleg emiatt már egy depressziós és pesszimista emberré váltam, de otthon próbálom mindezt nem érzékeltetni, segítek neki mindenben. Viszont a belső feszültség már-már elviselhetetlen, egy ideje már az oldalam is fáj. Az lenne a kérdésem, hogy ez lehet-e válóok, vagy sokan élnek így még rajtam kívül?

2018. szept. 19. 19:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Szerintem két ember arra köti össze az életét, hogy egymásnak örömet okozzanak. Testit, lelkit, szellemit. Bármelyik is hiányzik, megbomlik az egyensúly. Ezt te is érzed nagyon is. Ha csak a lelki és szellemi egyetertés van meg, akkor ti jóbarátok vagytok, nem pedig egymás kedvesei, szerelmesek, házastársai. Miért betegíted magad tovább? Fiatal ferfi vagy. A 43 év, az fiatal. A tested szép, szeretni és kényeztetni való. Találd meg a nőt, aki imádja a tested is, és remeg azért, hogy hozzáérj és magadévá tedd. Vagy, csak hogy örömöt okozzon neked. Van ilyen!! Nem biztos, hogy én rögtön a válással kezdeném. Bár én én vagyok, nem pedig te, de én valószínűleg először elengedném a testem egy kalandnak, megajándékoznám az éhező testem vele. Az segitene dönteni, hogy hogyan tovább. Ebben az esetben nem érzem megcsalásnak. Nem kaosz meg valamit, ami éltet. A hiánya meg megbetegít testileg és lelkileg is.

2018. szept. 19. 20:57
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 6-os. Sajnos ez csak sztereotípia hogy egy negyvenes normális férfi válogathat. Sajnos egy olyan nőt "választottam", aki egy millimétert sem változtat, de az egész közös életünket úgy irányította, mintha egy voodoo pap lenne. Képtelenség ebből kilépni. A környezetem akikkel kapcsolatban van, mindenki ezt érzi. Én meg totálisan tönkrementem bele. Hiába beszéltem vele, semmi változás. Annyira kiölte bennem saját magam, hogy már egy utolsó alkoholista hajléktalant is többre tartok magamnál. Észre is vette már az utolsó pár hónapban hogy baj van velem, de csak annyit mondott, menjek el pszichológushoz, és itt a témát le is zárta. Egy időben akkora düh volt bennem, hogy egymagam megnyertem volna a 2. Világháborút. Aztán jött az, hogy mindenkire irigykedtem az utcán, akik kéz a kézben sétáltak. Aztán jött a gyűlölet, utáltam mindenkit. Jelenleg már csak vegetálok, a pszichológus sem érdekel már. Napi szinten pusztítom magam valamivel, szórom a pénzt minden baromságra, nem igazán érdekel már a holnap. A munkahelyemen sem tudom már ellátni a feladataim, az sem érdekel ha kirúgnak.
2018. szept. 19. 21:23
 13/29 A kérdező kommentje:
11-es. Köszi hogy megnevettettél, ilyet nem sok ember tudott csinálni már jó ideje. Nem, nincs olyan nő. A testem nem szép, nem kényeztetni való, hanem egy borzalmas hulladék. Azért kössz a biztatást, de a realitások talaján élek.
2018. szept. 19. 21:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy KAMU kérdés!

Írja, hogy "feszesen izmos, 180+ magas," de "A testem nem szép, nem kényeztetni való, hanem egy borzalmas hulladék."

Na, takarodj az ágyba, holnap iskola! Vagy menj pszichológushoz! Komoly agyi problémáid vannak!

2018. szept. 19. 21:39
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

ui.: Itt rinyálsz, de ha valaki pozitív tanácsot ad, azt máris hárítod, és röhögsz rajta, és viccesnek találod, amit a másik egyébként halál komolyan írt.

Te se tudod, hogy mit akarsz. Szenvedj tovább a saját nyomorodban! Hát igen, úgyis valamiben meg kell halni.

2018. szept. 19. 21:41
 16/29 A kérdező kommentje:
14-es! Majd akkor legyen ilyen nagy szád, ha te is hasonló cipőben jársz. Az egy dolog hogy a testem feszesen izmos, de mivel a kutyának sem kell, így azt mondom rá hogy bűnronda. 43 évesen már nem járok iskolába. A pozitív tanácsokat nem röhögöm ki, de jelenleg már nem tudok mibe kapaszkodni.
2018. szept. 19. 22:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát én eleve nem lehet abban a helyzetben, mint te, mert nem voltam olyan h..lye, hogy olyan ember legyen a párom, mint a tiéd.

Itt először is te voltál nagy részben a hunyó, utána meg a párod.

Zsák a foltját mindig megtalálja. Ez itt is nagyon találó és érvényes.

De biztos, hogy kellenél, de mivel olyan szintű önutálat sugárzik belőled, hogy így tényleg senkinek se kellenél!

Mondtam, pszichológus.

2018. szept. 19. 22:18
 18/29 A kérdező kommentje:
Látod, ebben igazad van. Viszont tutira nem kellenék senkinek, próbáltam már régebben. Nem vagyok egy rosszfiú típus, nem feleltem meg a trendeknek. Ja igen, azt hozzáteszem, átlag vagy az alatti külsejű nőknél próbálkoztam. Csinos nőkhöz eleve oda se mentem. Mindegy, ez már lecsengett. Jó, hagyjuk, hülyeség is volt feltenni egy ilyen kérdést, bocsi mindenkitől.
2018. szept. 19. 22:28
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Van akit saját magától sem lehet megmenteni, sajnos...

Neked pszichológiai segítségre van szükséged, hogy felépítsd magad lelkileg. Vagy megoldjátok ezt, vagy el kell válni és egy normális nőt keresni. Amíg neked kicsi az önbecsülésed, addig nehezen fog menni a párkeresés. Vannak férfiak nem túl szerencsés külsővel, de olyan dumával, hogy olvadoznak tőle a nők. A mérgező kapcsolatból ki kell lépni, ez az én véleményem.

29N

2018. szept. 20. 13:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
De hogyhogy nem láttad meztelenül a feleségedet egyszer sem 17 év alatt?:o
2018. szept. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!