Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez válóok?
Szia!
Szerintem két ember arra köti össze az életét, hogy egymásnak örömet okozzanak. Testit, lelkit, szellemit. Bármelyik is hiányzik, megbomlik az egyensúly. Ezt te is érzed nagyon is. Ha csak a lelki és szellemi egyetertés van meg, akkor ti jóbarátok vagytok, nem pedig egymás kedvesei, szerelmesek, házastársai. Miért betegíted magad tovább? Fiatal ferfi vagy. A 43 év, az fiatal. A tested szép, szeretni és kényeztetni való. Találd meg a nőt, aki imádja a tested is, és remeg azért, hogy hozzáérj és magadévá tedd. Vagy, csak hogy örömöt okozzon neked. Van ilyen!! Nem biztos, hogy én rögtön a válással kezdeném. Bár én én vagyok, nem pedig te, de én valószínűleg először elengedném a testem egy kalandnak, megajándékoznám az éhező testem vele. Az segitene dönteni, hogy hogyan tovább. Ebben az esetben nem érzem megcsalásnak. Nem kaosz meg valamit, ami éltet. A hiánya meg megbetegít testileg és lelkileg is.
Szerintem ez egy KAMU kérdés!
Írja, hogy "feszesen izmos, 180+ magas," de "A testem nem szép, nem kényeztetni való, hanem egy borzalmas hulladék."
Na, takarodj az ágyba, holnap iskola! Vagy menj pszichológushoz! Komoly agyi problémáid vannak!
ui.: Itt rinyálsz, de ha valaki pozitív tanácsot ad, azt máris hárítod, és röhögsz rajta, és viccesnek találod, amit a másik egyébként halál komolyan írt.
Te se tudod, hogy mit akarsz. Szenvedj tovább a saját nyomorodban! Hát igen, úgyis valamiben meg kell halni.
Hát én eleve nem lehet abban a helyzetben, mint te, mert nem voltam olyan h..lye, hogy olyan ember legyen a párom, mint a tiéd.
Itt először is te voltál nagy részben a hunyó, utána meg a párod.
Zsák a foltját mindig megtalálja. Ez itt is nagyon találó és érvényes.
De biztos, hogy kellenél, de mivel olyan szintű önutálat sugárzik belőled, hogy így tényleg senkinek se kellenél!
Mondtam, pszichológus.
Van akit saját magától sem lehet megmenteni, sajnos...
Neked pszichológiai segítségre van szükséged, hogy felépítsd magad lelkileg. Vagy megoldjátok ezt, vagy el kell válni és egy normális nőt keresni. Amíg neked kicsi az önbecsülésed, addig nehezen fog menni a párkeresés. Vannak férfiak nem túl szerencsés külsővel, de olyan dumával, hogy olvadoznak tőle a nők. A mérgező kapcsolatból ki kell lépni, ez az én véleményem.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!