Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csók válóok?
Nálam is
Mindenképp
Ha ez felmerül,akkor már gáz van
Én mindenképp kidobnám a férjem, hogy lássam mennyire sajnálja és mennyire komolyan gondolja, hogy velem akar maradni.
Ha nem csinál belőle nagy ügyet, mert "csak egy csók", akkor viszont komolyan válnék.
Attól függ, miben egyeztek meg a felek.
Nálunk nem fér bele, természetesen egyikünk részéről sem. van annyi önkontrollunk, hogy nem csókolózunk másokkal.
Jaj ,de nagyon mondja mindenki,hogy kidobná. Fogadjunk ha oda kerülne a sor ,jaj nem.lehet ott a gyerek a ház meg stb..
Dehogy dobnátok ki,csak mondják...
Nálam az volt! Utólag azt mondom, életem egyik legjobb döntése volt.
37/n
Hmm,érdekes.
Egy csókért odadobnátok egy egyébként jól működő kapcsolatot/házasságot?
Én teljesen elfogulatlanul tettem fel a kérdésem,tehát nem történt ilyen soha sem az én,sem a párom részéről.
Nyilvánvalóan a körülmények rengeteget számítanak,de úgy gondolom én meg tudnám bocsájtani a páromnak. (ha az első és egyben egyetlen ilyen csókról beszélünk-nem a többszörösen visszaesőkről)
Nálam nem. Mondjuk sok függ attol,hogy mi volt a motiváció.
de csak egy csók miatt biztosan nem szakitanék/vállnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!