Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez válóok lenne neked?
ööö, lehet félreértettem a sztorit de...
miért lenne válóok? azelött kavart a nös pasival, mielött a sráccal (aki a férje lett) megismerkedett. nem?
senkinek semmi köze a párja multjához. ha akarja elmeséli, ha akarja nem. ez nem válóok.
Nem tudom, hogy elválnék-e,nem hiszem. Annyi biztos, hogy megrendülne a bizalmam. Ugyanis, ha ezt eltitkolta előlem a házastársam, az azt jelenti, hogy a szemembe hazudott. Mert én olyan ember vagyok aki szeret tisztában lenni a párja múltjával, tehát rákérdezek ilyen jellegű dolgokra. És olyannal nem jövök össze akinek ezt titkolni kell, nem akarja elmondani. Ha már megcsalt valakit, vagy házas emberrel kezdett, az pl nálam kizáró ok egy kapcsolat kezdetéhez. Számomra ezek undorító dolgok.
De mivel adott esetben a baj lényegében már megtörtént (eltitkolta, én meg, mivel nem tudtam, ezért kapcsolatot kezdtem vele, megszerettem, házasságot kötöttem vele) , nem hiszem, hogy ezért konkrétan elválnék, mert akárhogy nézzük, mégiscsak régi sztori, de az biztos, hogy a bizalmam eléggé elveszne. Hisz ha erről hazudott, hazudhat másról is. Ha pl engem megcsalt volna azzal a házas emberrel, akkor egyértelműen válnék.
"Undorító egy nő, mert a férfi akarhat bármit, mindig a nő dönt, hogy lesz-e szex vagy sem. Válóok.
"
Már bocsika, de a pasi volt házas. Az ő sara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!