Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lenne ha a férjed már nem akarna többé bejelentett munkahelyen dolgozni, hanem beérné azzal ha bejelentés nélkül vállal munkát?
Elmondása szerint nem lehet bejelentett helyet találni, illetve ha van is az alig fizet.
Évek óta nincs hosszabb távon bejelentett munkahelye, a leghosszabb idő 5 hónap volt.
Hiába kérem, hogy keressen bejelentett helyet, hogy biztonságban érezhessem a családot.
Nem..
Az lenne válóok, ha nem akarna dolgozni, nem lenne ambíciója..stb
De teljesen mindegy én mit gondolok,mha te nem úgy érzed,més neked nem felel meg.
"Évek óta nincs hosszabb távon bejelentett munkahelye, a leghosszabb idő 5 hónap volt.
Hiába kérem, hogy keressen bejelentett helyet"
Gondolom te még inkább gyerek lehetsz, ha azt hiszed, hogy a munkavállaló dönt, hogy bejelentsék, vagy ne.
Vagy úgy gondolod, te majd eltartod addig, amíg valahol be nem jelentik?
Anyám, kik közé keveredtem?
Igen. Ugyanis semmire nem lehetne igy jutni. Ha beteg, semmi jovedelme, ha pl lakashitel kellene, nincs mire, ha ne adj isten valasra kerul a sor, gyerektartast nem fizetne....
Keresni kell. Nekem sosem volt olyan munkahelyem, ahol ne lettem volna bejelentve rendesen, pedig vendeglatasban dolgoztam es nem csak hu de nagyon jo helyeken.
4es, akkor ne sok jóra számíts.
Utolsó. Nekünk csak a 'normális', ami a drága kormányunknak is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!