Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válóok lenne ha a férjed már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok lenne ha a férjed már nem akarna többé bejelentett munkahelyen dolgozni, hanem beérné azzal ha bejelentés nélkül vállal munkát?

Figyelt kérdés

Elmondása szerint nem lehet bejelentett helyet találni, illetve ha van is az alig fizet.

Évek óta nincs hosszabb távon bejelentett munkahelye, a leghosszabb idő 5 hónap volt.

Hiába kérem, hogy keressen bejelentett helyet, hogy biztonságban érezhessem a családot.

2014. dec. 27. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
9-es: 4-es vagyok, én már megtaláltam a párom, és vele ilyen jellegű problémám nem igen lesz a szakmájából kifolyólag, na meg azért sem, mert a munkájában elért sikerei miatt kapkodnak érte nem csak itthon, de európai szinten is. De ezért nem kellett azért ekkora szerencse. A környezetemben rengeteg sikeres fiatal férfi és nő van, akik a semmiből építettek maguknak stabil hátteret. És mivel én ezt látom, és ilyen párom van, ezek után nyilvánvaló, hogy nem kellene olyan, aki még évtizedeken keresztül feketén akar dolgozni.
2014. dec. 27. 14:55
 12/14 omba ***** válasza:
A válás elindításához nem kell okot megjelölni, ha neked ez így nem OK, akkor elkezdeted bármikor.
2014. dec. 27. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Csak halkan jegyzem meg, a kerdeben a "nem akar" szerepelt. Nem akar bejelentett munkat vallalni. Ez a sajat dontese, ehhez semmi koze a kormanynak vagy a szomszedasszonynak. Kedves 8, bizony palcat torok, hiszen konkretan elore bejelentve lopni, csalni, hazudni akar. Hogy nevel igy pl gyereket???
2014. dec. 27. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Engem nem nagyon zavarna, hogy nincs bejelentve, amíg dolgozik és normálisan keres, nekem tökmindegy. Egyébként megjegyzem, diplomás nő vagyok, felső-, illetve középfokú nyelvvizsgával, és még életemben nem voltam úgy bejelentve, hogy nem minimálbérre. A versenyszférában, kisebb cégeknél ez nem divat ugyanis mostanában, annyi adót kell fizetni egy-egy ember után, hogy nem éri meg nekik. Ha hápogsz, mehetsz, amerre látsz, vannak százan a helyedre. Hozzátenném, feketén is dolgoztam másfél évig, nagyjából kétszer annyit kerestem, mint az előtte való munkahelyemen bejelentve (és ott is csak minimálra jelentettek be). Részemről inkább dolgozom 250-ért feketén, minthogy vegetáljak 120-ból csak hogy be legyek jelentve. Most is 4 órás minimálra vagyok bejelentve, 200 fölött kapok. Ugrálhatnék, de hülye lennék, elküldenek, felvesznek mást, én meg mehetek 100-120-ért rendesen (vagy nem rendesen) bejelentett munkahelyre. Vagy esetleg állami szférába tényleg rendesen bejelentve 80-ért. Hát, kösz, nem. Az a divat sajna a kis cégeknél, hogy a munkáltató vagy nem jelent be normálisan és jól keresel, vagy bejelent normálisan, de a fizudból szedi le a bejelentésed költségeit. Lehet fujjogni, meg adócsalózni, de 10-ből 8 helyen ez van, el lehet dönteni, hogy mintapolgár vagy és éhenhalsz vagy vegetálsz, vagy elfogadod ezt és jól élsz.
2014. dec. 27. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!