Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hozzáadnád a lányodat egy zsidóhoz, vagy hagynád hogy a fiad zsidó lányt vegyen el?
Megirtam neked privatban. Bar nem hiszem, hogy bizonygatnom kene, mivel le is irtam, hogy ez elott nem volt bajom a zsidosaggal, a rasszizmust pedig megvetem. De ebben a kozossegben en tapasztaltam ezt iranyomban, persze finoman, enyhen kifejezve, diakok altal.
Legkozelebb mielott hazugnak kialtasz ki valakit, gondolkodj el rajta, hogy nem mindenki ragadt meg az orszagaban, ahol szuletett es bizony belecsoppenhet olyan kozegbe, ami szokatlan.
Ha rajtam múlna, akkor nem. A fülemen is már az folyik ki, hogy felelős vagyok a holokausztér, bár '86-ban születtem. Nincs kedvem ezt hallgatni, rohadtul unom a témát, meg a nyavajgásukat úgy általában. Ha én nyavajgok, hogy nincsen idehaza igazi hegy meg tenger, akkor csak leoltanak, hogy ne rinyáljak már, nem is abban szocializálódtam. Ahogy haladunk előre a korban, egyre nagyobb a valószínűség, hogy akikkel összefutok sem szocializálódtak auswitzben. Aztán jönnek a fél menők... köszi... anyai nagyapám túl elfoglalt volt zsidókat pakolni a marhavagonokba, mert az oroszokat próbálta feltartani a fronton, akik pár évre elvitték magukkal, mint hasznos munkaerőt, apai nagyapám meg paraszt volt, ő meg beszolgáltatott. Közöm nincs hozzá és nem is akarom nagyon, hogy legyen. -.-
32/f
Semmi esetre sem ,a végsőkig ellenzem. Mindenki maradjon a saját fjtájánál abból nem lehet gubanc. Ezek olyan rituálékkal élnek ami más emberektől teljesen idegen,vartyognak naphosszat,stb.
Nem keveredünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!